Pages

Wednesday, 10 June 2015

muhammad al fateeh


 bismillahirrahmanirrahim...assalamualaikum

6 bulan tak menaip kat blogspot ni tak la terasa sangat janggalnya sebab hari2 pon menaip panjang-panjang kat instgram. haha. orang nak baca ke idok lantok ler. asal mak boleh membebel.

esok, genap 32 hari fateeh. baru berpeluang nak update pasal dia kat sini. alhamdulillah. semua selamat. dia pon setakat hari ni sihat walafiat. jadi kita throw back hari fateeh keluar dari perut ummi.

thanks along. sebab selalu ade.

hai saya muhammad al fateeh
lahir 3.61, 54 cm anjang saya
dr seri yang sambut saya macam kakak-kakak saya jugak

nak cerita pasal bersalin, takde ape pon nak cerita. sebab macam lebih kurang je ngan kakak2 dia, cuma kali ni tak induce. ummi macam biasa. ber-happydural.

 penat semua tunggu ummi beranak ye?









alhamdulillah. so far saya budak baik. hehe. semoga berkekalan lah jadi budak yang senang dijaga yer fateeh. ummi pulak masih struggle nak menyesuaikan diri nak buat kerja rumah dengan anak 3 ni. doakan semua berjalan lancar.huhu

5 comments:

Ayumieka said...

Salam...

Tahniah... semoga semakin ceria di samping anak2 dan baby baru. Tak sabar nak tunggu cerita baby food fateh pulak.. huhu.

nur aida said...

tahniah untuk baby baru

dorsett pink said...

Alhamdulillah.. tahniah for your new born

hamiza said...

as salam,
sy suka ikuti blog sis,byk idea menarik utk homemade baby food,byk resepi yg telah sy cuba.
alhamdulillah & tahniah atas kelahiran baby baru,boy pulak ye..

hamiza said...

as salam,
alhamdulilah & tahniah atas kelahiran baby baru,boy pulak tu ;)
blog yg sgt menarik terutama berkaitan homemade baby food,byk resepi yg telah sy cuba..