Pages

Saturday, 7 June 2014

love of my life

bismillahirrahmanirrahim...assalamualaikum,

sebenarnya tengah busy mengemas, tapi kene spnd sedikit masa update blog sempena birthday kekasih hati. yang ke 32.

32 doh u bie. tak pe semakin kacak. kikiki

setahun ni, rasanya tahun kita paling kurang bersama lepas kahwin. tahun yang paling banyak cabaran bagi i, bila u takdo, anok sakit, diri sediri sakit, beli barang dapo, nak keluar saja-saja berjimba, susahnya u tak tak dok. tak berapa susah jugak lah sebab i rama pembantu. tq lah kepada pembantu-pembantu. (along, zac, hazirah, kawan-kawan, jiran).

and surprisingly, i tetaaaappp tak berdikari. (tak berapa terkejut sangatlah). hihih

tapi hikmahnya disebalik kejadian, setahun ni i rasa macam zaman bercinta balik. rasa rindu, rasa sayang. tu orang kata, takde pahit, tak rasa la kepahitan kan.

tak sabar nak tengok family kecik kita duduk sebumbung balik. hidup secara normal balik. we really need you here walid. 

ok kene kembali mengemas, nak bertolak balik kampung lepas subuh kata along. 

kepada kekasih hati, 

selamat hari lahir. selamat panjang umur murah rezeki. semoga dikurniakan umur yang berkat. i nak tua bersama-sama dengan u, tengok anak-anak membesar. insyaallah. anak-anak besar nanti kita g honeymoon yang tertangguh. insyaallah hehehe

i love u bie. so much.


 


4 comments:

a.m.a.l.l.e.a said...

awww so sweet sgt ni.semoga rumahtangga magh kekal ke akhir hayat.in sha Allah

Immanuel Kabuhung said...

Halo, Apa kabar?

Salam kenal dari kami myTaste Indonesia

Kami melihat bahwa Anda memiliki resep-resep masakan yang sangat lezat dan menarik.

Kami dari myTaste Indonesia merekomendasikan agar blog masakan Anda berada di TOP FOOD BLOG dalam situs kami, myTaste adalah Jejaring Sosial bagi para pecinta masakan khas Nusantara di Indonesia dan juga di berbagai negara. Banyak blog yang telah menjadi anggota dan mendapatkan keuntungan dari publikasi di situs kami.

Anda dapat menambahkan blog Anda pada daftar Top Food Blog kami dengan mengikuti link ini: http://www.mytasteindonesia.com/top_food_blogs

Terima kasih atas perhatiannya.

Salam myTaste Indonesia,
Immanuel Kabuhung

Sudheer Yadav said...

You are a nice blogger I love your blog so much help for my blog http://www.guruofmovie.com

Unlimited Backlinks Free said...

Salam.

Nice blog.
Jom register, promote link blog kat:
http://free-unlimited-backlinks.com