Pages

Monday, 19 May 2014

Kakak sayabg walid sanat sanat

Bismillahirrahmanirrahim...

Assalamualaikum

Sehari dua ni terganggu sangat emosi. Selain tak kasih sayang (hehe), hati ini turut tersentuh dengan kehilangan adik arwah arman dani, anak blogger lady of leisure. Harap sha dan family bertabah menghadapi dugaan ni.

Kesan nya buat diri sendirini, rasa ade kesabaran dan kekuatan yang lebih sikit nak.melayan.dua orang.ni.



Ko


Harta, ujian, amanah pinjaman

Tadi maryam cakap ngan walid dia kat phone ummi, ummi dok kemas dapo,

W: ok kakak pegi tido la. Dah malam, ajak ummi tido. Walid sayang kakak.

M: kakak pon sayang walid sanat sanat

Ummi yang sebak sebak kat dapo. :(

Maryam ni, rapat sangat ngan walid dia. Rasanya sehari, dalam.semua.benda dia buat, benda dia cerita, tak pernah tak keluar nama walid tu. Dah la kuat membebel sekarang.

Dia rindu walid.

Walid pon kesian jauh ngan anak- anak.

Sabar anak, sabar walid, sebulan lagi kita jumpa.

Ummi pon bertabahla. Huhu

Astagfirullahalazim.

3 comments:

fiefa said...

salam,

dah lama jadi reader blog ni. Sangat suka bila tengok makanan2 yang masak untuk maryam dan fateemah dan berharap dapat buat benda yang sama untuk alif rizqi.

just nak invite joim giveaway
http://fiefa9009.blogspot.com/2014/05/fiefa9009-mom-baby-contest-and-giveaway.html

Hope to see 3 of you..:)

mama leen said...

Sabarlah. Hehe sama lah kita pjj

mama leen said...

Sabarlah. Hehe sama lah kita pjj