Pages

Thursday, 22 May 2014

Fateemah demam

Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum...

Rasa penattttt sangat malam ni. Tapi dah tak rasa nak membebel sebab dah lepaskan semua dah kat husband. Para lelaki yang tak kawen lagi, sila lah bersiap sedia dengan perangai perempuan yang satu ni. Hahaha

Dari mak merempan di laman sosial kennn, baik merempan kat tok laki.

Demam fateemah takdelah tinggi sangat suhunya. Tapi kededek dia tu.alahaiii. Sabor jelah. Takpernah pulak dia demam macam ni. Biasa dia demam la tinggi mana pon, aktive je dia. Ni makan pon tak nak. Kurus la anak mulat ummi ini macam.

Budak kuat makan tiba-tiba tak makan camane?

Mengempeng sepanjang malam, sambung pagi, sambung siang sambung sambung sambung. T_T

Ade jugak perasaan kurang sabar. Tapi mengenangkan dia tak makan dia demam, ku gagahi jua.


Manja ummi


Milk shake. Milk booster. Energy booster.

Selalu orang pm masa memgandung sambil bf dulu, mana.dapat energy, ape milk boosternya.

I tak ingat dah penatnya macam mana, kene pregnant lagi.#eh

Tapi masa pregnant milk shake ni mak.amalkan setiap hari. Hari puasa tu, tak makan nasi takpe, asalkan minum milkshake ni.

Takde resepi khusus la. Biasanya i main campak je. Kene ade oat, kurma, raw almond, susu, chia seed

Oat rendam dulu dengan lemon, rationya 1 sudu makan acid 1 cawan air suam. Rendam 12 jam dalam suhu bilik. Almond tu pon rendam dengan air garam sikut. At least 7 jam. Suhu bilik. Pastu blend sebati je semua. Oat masak dulu pastu.campur ngan semua benda lain pon boleh. Nak.blend mcm tu.pon.boleh. Nak minum tabir chia seed

Nak cerita pasal.rendaman. Tapi fatremah nangis. Insyaallahhh la bila.afe mood. Kalau takde.muncul.korang google.jrlah. Phytic acid dalam grains, nut, legume.

Adios.

Astaghfirullahalazim

2 comments:

Sudheer Yadav said...

You are a nice blogger I love your blog so much help for my blog http://www.guruofmovie.com

Amal Salleh said...

alololo sdeynye tgk air mata dia tu ~