Pages

Monday, 14 April 2014

maryam si photographer bijak


bismillahirrahmanirrahim...assalamualaikum...

maryam sekarang suka ambik gambar, start masa kat sabah haritu lagi. tapi skrang skill dia dah banyak improvement la. haritu dia main phone masa makan kat mango chilli giant kinrara. huhu. giant je la kan yang dekat setakat nak beli sikit-sikit. walid dah tinggalkan barang cukup la untuk 2 minggu. tapi kene ade jugak barang kene topup sikit-sikit. sikit-sikit pon nak dekat seratus jugak habis. barang nya alahai sikit sangat je. huhu. kos hidup sekarang.

layang gambar maryam ambik.

ibu ngan rayyan

ummi ngan baby

baby minum air tembikai, ummi makan spicy chicken salad katanya.

sedappp...mak suka. dua kali baru makan sini, first time pegi dulu langkah kiri kut, datang ngan along jugak. food yang kita order tu semua mengecewakan,so tak datang dah sini lepas tu. kali ni walaupon ade menu sama kiteorang order, sedap pulak. tukar tukang masak kut. boleh datang makan lagi.



 ni mas. housemate baru ibu. merangkap kawan sekerja.

alhamdulillah. i rasa hidup along ngan rayyan semakinsenang kut sekarang. rezeki tu datang pelbagai bentuk kan. tak pa lah tak mewah mana, hati yang senang tu lagi penting. alhamdulillah. mak pon senang hati tengok dia senang hati. sampai berat susah nak control. senang hati katenyer. hehehe

ok kat bawah-bawah bukan gambar maryam ambik dah. 


ni gambar-gambar ibu yang ambik. tapi senget-benget macam maryam je yang ambik kan? kekeke

sebenarnya ambik sambil rayyan nangis-nangis takut. huhuhu. kakak tak takut. dia la yang mintak nak keluar pergi kat "dinasour tiut". dia agak obses ngan dinasour sekarang ni.


alhamdulillah. bembesarlah jadi anak yang solehah , berguna dunia akhirat puteri puteri ummi.

astaghfirullahalazim

0 comments: