Pages

Sunday, 9 February 2014

Puas hati

Bismillahirrahmanirrahim, assalamualaikum

Balik kampung, selain makan yang best, mestilah suasana yang best. Rumah I dah xde dah suasana kampung tu. Kalau nak merasa suasana kampung kene balik rumah nenek I la. Tapi kampung husband masih lagi suasana kampung. Rumah tepi bendang, halaman luas, boleh la budak- budak ni nak explore segala benda.












Sebulan lebih dok kampung kan. Banyak budak-budak ni dah improve gross motor skill nya. Fateemah dah boleh naik turun tangga. Kat playground pon dah boleh naik tangga dan gelongsor sendiri. Boleh naik melalui gelongsor tu. Xnak naik ikut tangga. Jalan fah laju tapi kedek- kedek tak stabil betul-betul lagi. Suka manjat. Suka bukak almari.

Kakak, dah pandai kayuh basikal. Basikal pon turun naik sendiri je. Dia dah lama ade basikal saiz ni kat kl. Tapi dia tak naik sangat ruang terhad.

2-3 hari nanti krmbali la kita ke syuga kita.
insyaallah

Astagfirullahalazim
posted from Bloggeroid

4 comments:

Puan Jiha said...

Salam...nice blog... banyak baby recipes... thanks

http://jihapimpom.blogspot.com

mamaarifakeem said...

Wooo lamanya lepak kampung, banyak syioook.. :-)
Fateemah dan maryam pun dh mcm2pandai ye...

Rizziela said...

dok kampung memang bestkan..puas

Sudheer Yadav said...

So cute click to see my baby pic on http://guruofmovie.blogspot.in/