Pages

Tuesday, 24 December 2013

Seminar Celik Famili bersama Prof Muhaya


bismillahirrahmanirrahim... assalamualaikum

banyak sangat dengar rungutan sekarang kan? pasal duit pasal taraf hidup. takut rasanya nak masuk 2014. tapi ape pilihan yang kita ade?

harap ni membantu. insyaallah. sama-sama mngubah diri

*malas nak mengupdate blog sekarang ni. masih lagi trauma rasanya. nanti lah kalau mood dah datang i bercerita. buat masa sekarang ni untuk peringatan bersama, tinggalkan gadget anda, luangkan masa bersama tersayang. kita tak tahu sampai bila kita diberi peluang bersama*

maafkan lah diri ini kalau ade salah, menyentap dimana-mana entry blog, komen di mana-mana. mungkin ambik masa sikit nak kembali ke dunia maya, (tengok-tengok esok update blog kan. huhu.) insyaallah la, bila hati terbukak balik. cepat ke lambat tu tak tau bila. semoga jumpa lagi~

astaghfirullahalzim..


3 comments:

Mimy Hamid said...

magh aku pembaca setia cerita blog ko ni...jangan lupa citer macam macam kerenah anak anak ko...i like

Lady Mira said...

Tak bestla entry tergantung camni... atleast nak tau reasonnya

S.n.Fariza said...

pergi ke pwtc ahad ni?
sy g :)