Pages

Monday, 30 December 2013

bila aku sudah tiada

"isk.. bakpo la lata bilik air ni bedeney pey je"

"tok de nak lap lagi bie, u balik budok ni baru lepas mandi. stended la set dio main splash-splash"

nanti, u balik kerja, bilik kemas tersusun. lantai bersinar-sinar. tak de orang nak kacau u balik kerja penat. masa tu baru la rasa rindu kitewwww

lagi 4 hari lagi nak balik semenanjung. tak nak balik la plop rase T_T

selamat kembali ke dunia nyata. T_T

tahun 2014 ingat ade misi yang perlu diselesaikan. insyaallah. baby step untuk berubah.

*tq yang kome, yang email, yang pm. sebenarnya trauma sebelum ni exaggerate je lebih. masih lagi phone tak lekang ditangan. apo nak buek, obses dengan anak sendiri katanya. nak ambik gamba anak. tapi i ttup notification. hidup lebih tenangggg. lebih banyak masa kita boleh luangkan dengan anak, lagi banyak kerja yang mampu kita buat. lebih banyak masa dengan diri sendiri. cubalah kalau tak percaya. tak tahu nak cerita ke tak sebab macam salah sendiri je, nanti walid dieorang tahu kene marah. tapi sungguh-sungguh i pesan ni. bila ngan family. letak la phone tu.

semenanjung nanti macam lama je dok kampung, tak tahu bila plak bleh update blog ni. insyaallah, panjang umur, ade rezeki kita jumpa lagi.

astaghfirullahalazim

1 comments:

icE said...

hai..selamat berkenalan

lawatlah blog saya :
Ibu Berkerjaya dari rumah!