Pages

Friday, 15 November 2013

semalam tak hujan

 bismillahirrahmanirrahim..assalamualaikum

semalam masak mac and cheese lagi. =P

resepi sama je ngan di SINI tapi kali ni tambah bunga kubis jugak. brokoli dah tinggal sikit. 

semalam tak hujan. budak-budak ni pulak tido petang lama. sebab ummi join sekali. hehehe. jadi baiklah bawak mereka pergi swim. awal sikit mereka tido malam. semalam kan malam jumaat. eh

 maryam sekarang confident je kolam dalam pon. sebab ade float. heee tp dulu ade float pon tak berani jugak

dua kaki gemuk

 memang dia tak nak dok dalam pool kanak-kanak melainkan dia nak main slide. tak syiok berenang mungkin.

 fateemah suka merangkak lagi dari main air.

dia jumpa batu.

 ummi nak batu tu boleh?

 
tak boleh, ni batu kite

 
tak nak bagi ummi. ni batu kita. (palingkan bontot ke arah lain)

ala nak laaa

tak boleehhh ( palingkan lagi badan)


 tak nak bagiiii nak main ngan batu ni.

tapi lepas tu kene ambik jugak sebab dia nak makan. huhu. tak dak kerja lain



sejak datang sini rajin dia prektis bangun sendiri lepas tangan. boasa kejap-kejap je. 
semalam lama la jugak. sempat la ummi g ambik phone snap.

cepat jalan dik, sedap sikit kita jalan-jalan

astaghfirullahalazim

2 comments:

Azziah Nawawi said...

maryammm. jgn duk mengangkang sangat. hehehe. gebu la awak ni, gewammm

MyCherita said...

Jalan-jalan ke blog ini...1st time singgah..nice blog...


p/s : jika ada yg ingin menyertai program singgah blog.. jom ke
http://thescreammer.blogspot.com/2013/11/singgah-blog.html