Pages

Sunday, 10 November 2013

semalam main beach

 assalamualaikum

semalam, setelah 6 hari baru bawak budak ni main pantai. malas nak handle pasir melekat-lekat sebenarnya. heheh

budak muka excited tengok kakak main air











 memang silap la ummi bawak main pantai masa dua-dua pakai seluar putih. =P

tak merancang pon sebenarnya nak pergi pantai. tiba-tiba rasa nak pergi sebab budak-budak ni bangun awal, siap breakfast awal.

balik, mandikan dua-dua, pastu dua-dua tido.

bangun makan snek

 
adik makan pear.

kakak bakan roti ngan peanut butter dengan orange.

posing baik punya

food fateemah. bubur oat, ayam, dan prune

masak oat yang sudah direndam sampai kembang, masukkan labu, isi ayam dan prune.

masak menu ni sebab fateemah macam kurang lancar sikit membuang. beralih tempat kut. tak macam kat rumah. hari ni bangun berlambak-lambak poopoo. alhamdulillah.

kakak ngan ummi makan food beli je. senang kerja. heeee

semalam walid sempat bawak pergi makan kat kk kejap. so sempat lah topup buah ngan sayur budak-budak ni sikit. ayam pon beli.

2 comments:

Dekna said...

salam...

saya silent reader. terbaca awak stay kt beringis beach resort.
saya stay kat k.k, tp org kedah.
sonok ke kat sana? tingin jugak nak bawa anak2 stay sn

kayyana said...

bulatnye la hai si fateemah ni... berape berat die skrg? rasa nak geget geget je die nih.. bulat sungguh