Pages

Tuesday, 5 November 2013

rutin sama tempat lain

assalamualaikum...

bersiaran dari Beringgis Beach Resort and Spa . bercuti dari melakukan kerja rumah. lalalala~ rutin yang masih berjalan hanyalah food fateemah je nak kene masak. food maryam insyaallah kalau rajin ke, kalau food adik dia nak makan ummi masak la. kalau malas kita beli je kakak. heheh maryam senang la sikit sebab dia dah makan food luar. fateemah masih lagi berangkut rice cooker ngan blender kecik. tu yang sampai 2-3 bag =P
amik gambar sebelum beranggat. rindu rayyan.

adik nangis tengok ummi bersiap pakai tudung tapi tak ambik dia. kakak nangis sebab dah lama dia bersiap pakai cantik tapi tak keluar-keluar. hehe

sampai airport terbongkang. awal sangat terbongkang nya dik. kalau terbongkang dalam flight kan bagus.




kakak nak kiss baby. masa-masa ni laaa nak kiss


kenapa suka korek hidung kakak?

dalam flight dieorang tak tido sangat pon. dok membuas. naseb baek lah terkawal. so sampai-sampai bilik main kejap, tido.
=)

selain makanan budak-budak, mainan budak2 pon menjadi penyumbang kepada beg yang banyak. hehe

0 comments: