Pages

Tuesday, 26 November 2013

camera walid.

 bismillahirrahmanirrahim...assalamualaikum

 fateemah ni susah nak dicapture kalau gina phone. 10 keping ambik, ade la sekeping yang tak gegar. nurun sapa lani =P






baru transfer gambar-gambardari camera sejak dok sini sebenarnya. malas nya nak ambik gambar gina camera sebab malas nak transfer. guna phone senang. huhu

astaghfirullahalazim

6 comments:

mama lieyna said...

Montel betul fateemah ni, geram... :-)
Pandai dh berendam...

Azziah Nawawi said...

fateemah ni sebijik la muka mok die kan? bulat lahaii geram tgk

shark said...

macam seram je cerita maryam tu..
mungkin sebab kat tempat org kot..
plus di hotel mmg la macam2 dan tempat plak kita tak tahu pun sebelum ni..
btw takecare!!:)
**fateemah sangat debot..haih geramm ;p

Nadia said...

wah teem you totally rocked that swimming suit! hAhaha somey sanat

Sylarius Yusof said...

Hehe.. Memang susah nak capture gambar budak-budak kecik ni. Tak duduk diam, asyik nak bergerak je sampai gambar pun jadi blur.

gee ryder said...

Rambut teem dah panjangla. Comey!