Pages

Tuesday, 22 October 2013

kegembiraan anak-anak lagi

assalamualaikum...

hari ni gambar kegembiraan anal-anak lagi. tempat ni seminggu walib la pergi atleast sekali. sebab ummi kene pegi beli groceries kat giant. anak-anak diumpan ke sini. best playground giant ni. tempat dia terjaga. mainan dia menarik dan yang penting freeeee. hehe. yang berbayar pon ade jugak kat depan tu. tapi tak pernah bawak maryam main kat situ. malas nak ajar. bawak sekali kang setiap kali datang giant nak main kat situ mati mak. main kat giant ni pon dah happy bebenor dieorg.


 adik macam biasa nak ikut je ape kakak buat.

kakak pulak macam biasa. pakai baju terbalik. hahahaha

dia sekarang pakai baju ngan seluar sendiri. kalau cakap terbalik dia marah. biar lah dia. sampai ke giant haa pakai baju terbalik. hahahah

mainan ni jelah yang adik boleh main. hehe.

' korang gaduh la dua org, kita nak main' face








kekurangan kat sini takde buaian. kalau ade buaian kakak lagi seronok sebenarnya. kerja dieorang bila datang sini min slide, panjat-panjat. bila bosan main kejar-kejar. pastu panjat kereta-kerta ni.





 ni playground kat bk berpa entah. bk 3 kut. dekat ngan mamak.nak beli roti canai kene cukai ngan maryam nak main playground. nama-mana yang ada playground kene pegi kalau dia tahu. -___-"

tapi oklah. lama ummi xmain buai. hahaha. naseb xputus tali =p

cer teka budak ni tengah buat ape? hahaha

ni pose sexy rayyan bila tengah buat project harian
 
bila masuk kereta. pengsan kepenatan. satu kerja pulak ummi nak dukung dua-dua orang naik rumah ni.


1 comments:

Chenta Ummi said...

alalala comeynyee dorang ni... ehhehe happy dornag dapat main2 yee.. :)