Pages

Thursday, 3 October 2013

aku ingin engkau selalu.. hadir dan temani aku

assalamualaikum..

haiiiii...

tak berjaya jugak yeh nak update blog setiap hari walaupon dengan sepotong ayat nampaknya. tidak lah buzy sangat. memang tak dak keinginan. hahaha. dengan keadaan kekurangan kasih sayang begini, asal menaip je nak ber ....(isi tempat kosong) baik lah kita menjauhi blog. karang tulis lain orang faham lain buruk padahnya.

macam entry sebelum ni. tidok lah awok kate berniaga tu salah. idok lerr. awok suka orang berniaga ni. sunnah tu. awok pon suatu hari nanti insyaallah kalau dilapangkan masa dimurahkan rezeki mau jugok berniaga. awok cuma cakap awok tak gemor la orang datang approach awok dengan ayat-ayat sebegitu. kasihanilah kami. bukan mudah nak dok ditempat awok ni, dugaan macam-macam walaupon nampok senang dok goyang bontoit je. tolong mudahkan awok yeh. tapi awok yakin lah. allah bersamaku. insyaallah.

berbalik kepada tajuk. sebab kedua malas nak update blog adalah nanti ade orang muntah darah hari-hari update rindu rindu rindu rindu rindu. tapi sungguh pon. rindu la haih kat laki cheq. T_T

anak-anak tido dah. laki pon dah tido la tu kut. tak reply pon wa. maka bukak lah lappy setelah sekian lama terbiar berabuk. belek gabar-gambar jumpa lah gambar masa husband balik 3 minggu lepas kut. maka jom lah kita upload sambil letak caption sikit-sikit. boleh buat modal update blog kan. hehe

 di kala rindu ni nampak hensem berganda pulak. 

ya ampunnn. nak baldi?

kami anak beranak hantu durian. paling hantu mestilah yang bersaiz paling besar. tiada dalam gambar.


 rasa nak soh jual stroller ni sebab penat nak pasang bukak setiap kali keluar. T_T lagi pon dulu beli sebab utama jimat space nak muat dalam kereta comel kami. sekarang ruang dah besau, boleh la beli stroller besau kan? stroller duo satu walid. yang senang-senang bukak pasang punya. (order mcm order teh tarik)


 tapi sayang jugak stroller ni. banyak jugak lebihnya. cuma leceh nak pasang bukak balik tu jeh. dan nak yang boleh duduk dua orang.

 anak nak tido nak bangun nok berembah pon bleh. kadang-kadang turun bawah i letak dua-dua dalam stroller. macam naik sampan kekdahnya. 
tapi perlu dah kut duo stroller. 
 

 ini lah hantu durian yang paling hantu dimaksudkan. hehe

4 comments:

The wife said...

hahahhaha!

same2 post merindu eh

!!

mama lieyna said...

Hehe..takpela farah..rindu itu indah :P

uiih semuapun hantu duyan ke..

Alyyani Anuar said...

farah, kamu dah kurus. tak tipu. :)

Nadia said...

makin cantik faroh. x tipu! ;)