Pages

Wednesday, 28 August 2013

mood baik.

assalamualaikum....

sekarang ni dah kurang orang update blog kan. semua dah berpaling tadah ke arah instagram dah. belek-belek blog list dah tak de hiburan. so biar mak jelah yang update blog. sebab hari ni mood baik. esok husband kembali ke pangkal jalan insyaallah. so hari ni buzy lah sedikit menyinarkan rumah. ade hikmah lah berjauhan lebih lama dari biasa ni. semangat rasa nak jumpa suami. macam baru-baru kahwin kekdahnya. hahaha dengan syarat nak balik tu cakap lah kan. boleh siapkan rumah siapkan badan. kalau tiba-tiba sampai depan rumah, kene terima lah ape adanya. =P

ni gambar-gambar masa nak hantar husband balik ke kk masa dia balik bulan puasa itu hari. singgah bukak puasa kat beriani gam batu pahat kat seri kembangan. i tak suka sangat nasi beriani ni. sebab muak. tapi nasi beriani ni ok la ditekak i, tak muak.

budak yang terliur lebih. tapi tak boleh lagi nak makan. kesiannnn

 kakak manja walid

 suka kan?

 along ikut la kan, kalau tak sape nak drive balik? hehehe

rayyan orang makan nasi, dia makan papadom jer 


 bgi kurma, so dia dok gigit-gigit kurm je

first time buat lompat tikam. khas untuk suami sebab kegemaran dia. tapi tepung hijau lembik sikit. kene improve lagi


ok. bye!
kene mengemas ape yang patut. insyaallah kalau ade yang menarik mak update lagi. assalamualaikum.


6 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

betul kdg2 ada seronok nya bila berjauhan, rindu tu banyak .. cuma tak best nya bila semua kena handle sendiri ..

Cik Puan Rara said...

nasi briyani.my fav taw.hehehe.eeiii pipi labu~ geramsss

LiTtLe^m3 said...

eh.. sama mcm i belikan hari tu kan? err sebenarnya.. i belikn je utk u hari tu.. i sendiri tak pernah makan lompat tikam ni :D

Putri said...

geram tengok pipi si adik...macam pau.kesian dia tak boleh makan lagi ye

Lady Windsor said...

aiii kakak Maryam dah besar pun, bila nak mai rumah auntie ni :)

Nor Arinee Mat Saaud said...

salam,

suami anda sungguh familiar
rasanya pernah kerja sama2 satu team.
BTW sy kerja dgn syarikat Oil & Gas nasional.