Pages

Tuesday, 27 August 2013

bukan cerita raya


laki sukaaaaaaaa sangat kan cakap pasal topik ni? 

buat la kalau berani. kalau tiba-tiba hilang salah satu anggota badan penting jangan salah kan i. =P

tak update lagi cerita raya. sebab nya bila nak update belek-belek gambar ropanya takde gambar raya sangat pon. gambar food je yang banyak. sebab masa raya phone 'mepuh kerah' malas nak charge sebab kalau charge bukan buat ape pon. internet slow macam kura-kura. nanti lah husband balik nanti belek phone dia pulak. kalau takdak gambar jugak kita update la dengan gambar yang ade beberapa keping ni.

ni kanak-kanak yang nak keluar pergi openhouse. bukan senang nak ambik gambar bertiga ni. tambah-tambah budak bertuah dua orang ni baru gaduh. so fateemah jadi pendamai.






maryam dengan rayyan ni suka bebeno lah bergaduhnya. semua benda dieorang buat modal. kalau datang mood bergaduh tu, sampai rayyan nak tengok tv pon maryam tak bagi. rayyan pon macam tu jugaklah. sama je dieorang ni. camane entah nak handle dieorang ni. sekarang ni macam masing masing berdendam. adeeeeee je tak puas hati. kalau ade masa 10 jam bersama tu, i rasa 9 jam adalah gaduh, sejam baik. dulu takdelah teruk macam ni. sekarang macam makin teruk. ke salah orang tua yang tak pandai handle situasi. camane? camane?

walaubagaimanapon, untuk rayyan kesayangan ummi. ummi love u as much as ummi sayang maryam dan fateemah. ummi yakin rayyan akan membesar dengan baik. jadi anak yang berguna dunia akhirat. akan jaga ibu bila rayyan besar nanti. sebab rayyan ade ibu yang hebat. ibu yang paling kuat, paling tabah yang pernah ummi jumpa. be strong kesayangan ummi berdua. 

5 comments:

Anonymous said...

hihihi.

kalau dia sebut banyak kali tu, dia tak buat.

Hani said...

che hani pon sayang semuaaaaa. rindu

Cik Puan Rara said...

hehehe gurauan kasar neh!

Salma Tayo said...

husband sy pun selalu mcm ni.kadang2 rasa makan hati betul.

wardah mustapa said...

Assalamualaikum..salam ziarah!! Jemput ziarah blog saya ;)
http://supplementforall.blogspot.com/