Pages

Monday, 22 July 2013

so yesterday


 assalamualaikum...

heheh... i kesian sebenarnya kat fateemah sebab cerita dia tak banyak dalam blog ni. bila dia keluar ummi dah tak rajin nak mengarang blog dahhh. kesian teem sayang ummi.

kadang-kadang ade reader blog yang cakap dia baca blog ni dari awal. omg! malunyaaaa. mak pon tak sanggup nak baca entry-entry lama tuh. sungguh kanak-kanak. sungguh melucukan rasa nak menyorok bawh meja bila baca. rasa nak delete. tapi tak pelah. seksok sek sok bila anak baca boleh dieorang fikir. ' its ok to be tidak matured. sebab sampai masa nanti matured lah'. hahaha masalah sekarang, matured ke sekaranggggg. matured la dari dulu. improving at least. muehehe

tidak yakin diri, rendah diri, rasa hidup ini tidak best, membandingkan hidup dengan orang lain, merungut, merungut, merungut, merungut adalah sooooooo yesterday.

orang kampung saya kata, ' love your life. life will love you back'

prof muhaya kata. orng bahagia, mampu membahagiakan.

saya bahagia. mari saya bahagiakan kamu. kamu. kamu.
























6 comments:

Haslinda Sadiken said...

hehehehe..elok ke akak duduk read book dgn adik ehh..

ederq said...

sama besar je nampak dua beradik niii

Mimy Hamid said...

pic teem terbalik ar....diam tak diam lama dah kenal mu di blog maghfarah tup tup dah anak 2 ,...

Mama Rizqin said...

pening kepala tengok gambar teem terbalik...

NenetPenne (NP) said...

apasal gambar terbalik kuang ni??
how i miss the kakak... :)

Hana Azleen said...

si adik tuh tdo ker ape? comel!