Pages

Wednesday, 19 June 2013



 assalamualaikum...

 besar nye pandangan guna latop. hehe. alhamdulillah. latop dah berjaya dibaiki. weekend lepas lagi. tapi ni baru datang mood nak buka update blog. sebagai melepaskan gian kita tempek sejuta gambar. husband outstation. bila dia takde banyak la sikit masa free. petang tak payah kecoh-kecoh nak masak. masak sekali arung dari lunch sampai dinner . masa terluang tu bawak kakak turun main slide. dah lama sangat dah maryam dok sebut silde.. slide.

peace 3 jari

happy sangat la kalau boleh keluar kan. pastu kalau nak keluar sekarang sibuk la dengan bag dia tu. pastu nak bawak semua anak-anak berbulu dia. masa nak keluar ni sibuk dukung moomoo ngan bebear dia.

ummi: kakak, tak yah bawk la bebear ngan moomoo tu.

maryam: bebear and moomoo nak ket (nak ikut)

ummi: ok bawak satu je. bawak bebear je. moomoo tinggal.

maryam: ooo. otey (ok). 

letak moomoo atas katil. kiss moomoo.

maryam: byebye moomoo. mi jom. kakak nak walk. kakak nak shoes. mi jommmmmm

ummi: yer. tunggu la. ummi nak siap ni. baby tu? tak nak bawak?

maryam: a ah. baby nak ket. ummi ni ni ( sambil tunjuk kat carrier)

ummi: oooo. ummi dukung baby guna carrier. kakak walk?

maryam: ha ah. yeay! byebye, kakak nak walk. (sambil kiss basikal)

-_____-"





angin petang kuat macam dok pantai. hehe.



 dah pandai buai sendiri je main buai. dah besar dah maryam ni. :')


 dan suka buat aksi-aksi begini. kakak swing katanya.

 baby pon nak masuk cerita jugak.

 
baby tengok je la kakak.

teliur je baby tengok kan. sabar yer baby. cepat la jalan. cepat jalan, cepat la awak boleh join kakak. hehe

bibik nak masuk cerita jugak sikit. =P

maryam faleesya setahun yang lepas.

membesar dengan sangat cepat kan?



7 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

comei nya kakak..

Pn.bayu said...

rindu cerita pasal maryam... dah besar kakak...makin cantik.... muah buat kakak maryam... :P

Cik Puan Rara said...

kejap je dh besar.heee comels.bijak.heee

~yaya~ said...

Aah! Cepat sgt besar. Dh lama i tak drop by sini, tgk anak2 u dh besar dh :)

Has said...

w'salam farah... comel2 nye ank dara awak..manes je.

NenetPenne (NP) said...

sekejap jer maryam dah besar....

FazMelati said...

comel betul maryam