Kali ke 3 menaip. Harapnya post ni tak hilang

Assalamualaikum~

Amarah nya la hai. Menaip lama- lama bila publish hilang hoiiii. Menguji kesabaran betul update blog pakai phone ni. Tapi sebab guna application free. Makan bersabar lah hati. Sila la bersyukur bolehbjugak update blog guna screen kecik ni, orang lain internet connection pon tak dak. Kononnnnnn sabar. Padahal dah meroyan dah tadi. Buang masa makkk menaip panjang2. Kalau lemas rumah dah bersinar dah ni. Humphhh.. Takpe. Cubaan terakhir. Kalau yang ni pong gagal, mak give up. Babai ah blog.


Cik tim gebus dah nak 6 mo! Lepas ni dah nak makan. Mintak-mintak hidup balik la blog mak. Hehe

ade


Kakak yang semakin cheeky dan banyak akal.

Kiteorang still struggle nak faham ape dia cakap. Hahaha. Peristiwa semalam, diatas katil. Biasalah kan. Tempat feveret melepak sambil bergolekan. Dia tengah 'baca' buku. Dia tunjuk kat walid dia, budak tengah makan.

'hed, bau eat'

Walid dia tak faham. So dia repeat banyak kali. Pastu walid give up serah kat ummi,

"ape maryam cakap ni yang?"

Maryam dah hampir amukan dah.

'bau eat! Bau eat!'

"Ape? Friend eat?"

'bau eatttttt'

"mouth eat?"

'nooo, bau eat!

"abang eat?"

'a ah. Abau eat'

Sambil senyum. Hilang dah amukan. Teruskan 'bacaan'.

-___-"

Bau. Bau. Mane nak faham anok.



posted from Bloggeroid

You Might Also Like

8 comments