Pages

Wednesday, 17 April 2013

hello hello

Assalamualaikum.......

Tak tahulah ade lagi tak agak-agak orang baca blog nii. Maaf la kalau ade orang masuk rindukan I tapi takde update kan. Ngehehe. I masih lagi begini. Poyo seperti dulu. Tapi kekangan masa menghalang diri dari terus poyo disini. Tapi masih lagi meneruskan kepoyoan diistagram. Hihi. Dan isyaallah kalauade video gedik anak akan diupload kat keek. Video gediksendiri takut ramai muntah darah.

I malas nk letak gambar anak- anak kat entry ni sebab nk fokus kat diri sendiri. Lama dah hoi diri ini terbiar. So ade beberapa perkara yang buat saya sentiasa mengejar masa sekarang

1) misi msk ape yang sempat dan berkhasiat

2) kemas rumah (bukan baru)

3) lipat kain (juga bukan baru)

4) misi mengejar *ehem*  . Hehe. I perempuan yang berlebihan isipadu sedang cubain mengurangankan isipadu. Target semasa 65 pastu 63 pastu 60 pastu 55. 55 tu berat zaman anak dara dizaman kegemilangan. Ecece. Berusahalah!

5) misi menjahit baju raya anak ( I langsung tak pandai menjahit tapi :p)

Itulah misi yang cuba dibuat hari-hari selain menjaga makan pakai anak2 dan suami. Eh. Makan dah sebut kat atas. Tu la kut yangpaling penting sampai mention 2 kali. Haha dan insyaallah cubain mengimprove diri untuk masa depan di SANA jugak.

Dengan benda benda di atas ni tak cukup masa 24 mak. No 5 tu pon xberkesempatan biasanya. Huhu

Kecoh kan. Padahal diatas memang list mak mak. Kagum la ngan wanita bekerjaya. Dan mak mak yang boleh buat semua kat atas dan masih langsing bergaya.

Hei. Jangan jual ubat kurus kat I. Kalau I nk I boleh kembali ke herbalife. Tapi nk cuba caralebih sihat. Sokongi saya ya!

Haish..entry rapuan pendek macam ni pon makan masa yang lama. Tengok list kat atas. Blogging takde dalam senarai buat masani. Tapi kalau rasa gian insyaAllah jumpalagi.

Bye. Assalamualaikum

Published with Blogger-droid v2.0.10

12 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

chaiyok2!

zailamohamad said...

haha kurus sudah dicross dalam list saya

haha

eira eixora said...

apa kata lepas ni buat entri pasal belajar jahit baju.

nanti 2 benda jadi excited

1. excited nak jahit baju sebab

2. excited nak upload kat blog.

tul dop?

LiTtLe^m3 said...

halo.. jiran merindui mu...

~yaya~ said...

Hello..hello! Lama tak tinggal komen kat sini since I pon dah suam-suam kuku login blog. Hehe.

erna said...

itulah..tertunggu-tunggu juga awak update. semoga success apa yang d rancang tu ye

http://ummierna.blogspot.com/

nor fazlin ibrahim said...

berusaha lah ye.. saye pon tgh berusaha utk menurun kan isipadu a.k.a isiperut.. hahahhaha

nor fazlin ibrahim said...

berusaha lah ye.. saye pon tgh berusaha menurunkan isipadu a.k.a isiperut... hahahhaha

Has said...

suka ada gang nak kurus sesama..

Dahniar ahamad said...

wanita..bekerjaya..ataupun tidak..still juga wanita..sama saja..yang bekerja seperti saya sendiri pun.. cuba duduk kat rumah buat kerja rumah... still takleh settle down punyee..cume..pada saye..kalau bkerja nih..kire ada masa untuk mengelat.. cume nak sedapkan diri...ala aku kerja kot..mane bleh nak perfect..

Nadia said...

assalamualaikum mok nye mariye n fatimoh. nak tumpang tanya, saya ni start baca blog farah baru tahun lepas. mana satu entry masakan yang pertama sekali yang farah buat untuk maryam? saya nak stat study (err..) sbb dah nak stat solid utk si kecik. tq in advance farah.

wisata outbound said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/