Pages

Tuesday, 5 March 2013

cubaan


I dah 2,3 kali jugak buat cubaan update blog. Tapi gagal. Benci blogging guna phone ni. Sebab tu lah I melampiaskan nafsu vain dengan anak sendiri dan masakan sendiri kat instagam je.

Cepat la sembuh laptop-laptop ku.
(hint ni)

Kalau memang tak leh sembuh, kau murahkan lah rezeki aku untuk dapat laptop yang baru (ni bukan hint dah ni)

Hehe

Banyak sangat benda terhad kalau blogging guna phone ni. Menyampah laaaa. Update sikit-sikit untuk sekadar melampiaskan nafsuboleh la. Nak blogging secara puas hati, nak baca blog orang memang xpuas hati lah. Ehem. Macam penting sangat jer blogging dalam kehidupan seharian kan. Hehehe. Tapi memang.

Published with Blogger-droid v2.0.10

6 comments:

zailamohamad said...

eh penting..sinilah tempat kita lari dari stress kan? kan?

maklumler jd surirumahtangge sepenuh mase ni ashek stress manjang..haha

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

takpe, pelan2.. fuh2, adik bulat nya.

♥MAMASYAZA♥ said...

akak pun sekrg makin kurang mood nak memblog, tak tahu kenape...hehehehe

Baiduri said...

ha'ah...penting... syok ngintai2 citer org ni...ehehe

SweetLikeWhat said...

dah start belajar berenang ye budak comel..

Nadia said...

Ngk tu penangan susu ibu kat fateema. Best lah!