Pages

Wednesday, 13 March 2013

4 tahun

Hari ni hari ulang tahun perkahwinan kami yang ke 4. Ayat ayat seterusnya sila rujuk gambar diayas. Muahaha. Gila pemalas print screen je malas nak type balik.

Sikalang tengah menikmati percutian free. Ikut husband pegi kerja sebenarnya. Dia la kerja. I berehat. Hahaha

Bestnya golek- golek ngan anak tanpa berfikir tentang kain baju xlipat, kain tak basuh, dapo tak kemas, mainan bersepah. Nak menikmati setiap saat peluang ini sepenuhnya.

Babai dulu dunia tanpa sempadan. Nak menghadap yang tersayangs.

Published with Blogger-droid v2.0.10

10 comments:

gee ryder said...

Cuti2 anniversary la ni yer. Bestnya! Lama dah tak tgk laut

Irfa said...

slmt ulang tahun yg ke4
pastinya indah dan manis

shark said...

tahniah..
saya doakan kamoo baik2 sahaja dan hati sentiasa bahagia :)

SweetLikeWhat said...

seronoknye lepak-lepak dengan anak..pergi bercuti lagi..best..

puan jari said...

happy anniversary farah!

azwynaziz said...

hi..i neighbour sebelah bilik..! ;D

azwynaziz said...

hi.. i neighbour sebelah bilik..!;D

MUMMY AISY said...

i rndu nak tgk makanan maryam..hehehehhe

goblogbyfarah said...

happy 4th anniversaries. bestnya 4 tahun kawen dah ada anak dua :)

Mrs.Farhana said...

happy anniversary :)
kita pun celebrate anniversary on march!