Pages

Monday, 21 January 2013

#eh

Assalamualaikuk. Rindunya blogging. I takdela buzy sangat berpantang sampai tak sempat update blog. Tapi berputus harapan dengan internet slow tahap siput sedut. Lagipon tak syiok ah update blog dari phone. #eh bersyukur la maghfarah. Kalau takde internet siput sedut lagi lah keboringan kut.

Boringnye blogging guna phone ni susah nk bercerita. Dah la i suka konsep cerita bergambar. So buat macam nilah.

Gambar 1: baca majalah kegemaran mak. Dulu i suka jugak baca majalah ni. Sekarang rasa maca banyaknye hoi iklan! Dah la isi kurang memberangsangkan. Eh. Bukan nak cerita pasal majalah. Kalau ambik gambar apek ngan leuniey letak dalam blog macam blog gossip je kan. So mak ambik grambar anak berlatar belakangkan apek. Heheh. Saya dah 31 hari hari bi yo! Kat fateemah

Gambar 2: eh sama la ngan apek kitew leuniey. Tapi apek kitew bekerja keras sikit. So xde la outeh macam apek awak. Tapi kitew sukew jew.

*bie, siyes tak bodek langsung. Takde niat pon nak bodek up kan lagi harga hadiah bersalin. Langsuuuuung takde.

Gambar 3: demam rindu.

*bie, siyes takde niat pon nak menagih simpati. Ape lagi niat nak up kan lagi harga hadiah bersalin.

Tapi kut la u tak decide lagi nak beli ape, slow juicer pong ok doh bie. Tapi kalu slow juicer mahal sangat. Beg elvii pong tak po. #ehhhhhh

Gura jah bie.

#tapikalunkbelisungguhiokjer #eh

Tolong ah balik ambik i awa sikit. Selamatkan lah dari kebosanan ni. I rindu unifi. #eh. U pon i rindu.

Published with Blogger-droid v2.0.9

4 comments:

mamalieyna said...

hahaha... farah ni mcm2x.. sure en usband tersengih2 kalau tbaca n3 ni.. ^_^

alolo, fateemah, kejap je dh sebulan dah dia..

ohho brpntg di kampung, harusla rindu2an..huu~ rindu semua benda...

tcre farah

Alyyani Anuar said...

ahahaha... amik lah ummi maryam fateemah ni cepat2 walid ye. nampak na kebosanan disitu. nanti share ye apa hadiah bersalin. kenapa sy tak pernah dapat hadiah bersalin eh. eh?

erna said...

rindu jugak baca u bercerita tentang fateemah. memang rs x best la kalau tenet slow motion. memang rasa sengsara sangat. tapi daripada xde langsung, slow pun rela i tunggu. hehehe..

beberapa hari lagi merdeka pantang :)

Irfa said...

pantang jauh dri soulmate mmg siksa
xde org nak pujuk bila hati lara
pujuk dlm phone x sama dgn depan mata
anak no 1 dan 2 pantang kat kg
anak no 3 pantang sendiri ;)
home sweet home