Pages

Saturday, 15 December 2012

guano lamo tok update blog?

Ade orang rindu penulisan yang entah ape-ape ni. Gitewwww.

Hari ni 38 minggu and still going strong! Takde tanda-tanda pon lagi. Baby la yang strong dok dalam tu. Ummi nya dah tak larat sangat dah rasa. Cepat sangat bateri weak ni. Dia nk bagi kak maryam manja puas-puas kut.

Memang dok melayan maryam jelah kan sekarang ni. Tapi dah kurang dukung dia dah. Atas nasihat gynae. Memang amukan la dia ummi tak nak dukung kan. Tapi try pujuk-pujuk dia faham jugak. Kalau mood ok la. Kalau nak cepat i dukung jugak. Kadang-kadang kesian jgk, tp perlu la biasakan. Mana boleh nak dukung dia pon dalam pantang nanti kan. Harap kak maryam faham eh sayang.

Tapi dia bermanja cara lain plak sebab xleh dukung kan. Dia minum susu macam baby sekarang ni. Kejap-kejap nak milk. Malam pon sampai lenguh. Tapi kalau i lenguh sangat mintak dia stop kejap dia faham. Tapi lepas tu mintak balik.

Suka hug org, kiss orang. Dan dah pandai mintak hug jugak. Bosan-bosan dia g dok tepi tarik tangan suruh hug dia.

Tu jelah dulu kut. Sbb tu tak update. Nothing much to share pon. Masak pon ala-ala jer.

For those yang bertanya pasal instagram tu, nun atas sekali nun instagram mak. Kalau sudi sila la follow. ;D tapi lepas follow jangan la bosan. Instagram i tu lepas gambar food, gambar maryam, pastu gambar food, pastu food, pastu maryam. Hehe. Live update ape yang surirumah buat hari-hari. Gitewww

K bie, dah update. Puas hati?

Published with Blogger-droid v2.0.9

1 comments:

gee ryder said...

Laa peja yg suruh update ke? Bagus betul hehe...sangat menghargai gitu ;)