Pages

Friday, 7 December 2012

bittersweet

Makin kerap dia tido sendiri sekarang. Macam berita baik kan since i yang nak sangat dia berdikari sikit sekarang. Supaya senang i nak handle 2 budak dalam satu masa nanti.

Tapi bila dia dah tak memerlukan sangat nenen untuk tido. Terutamanya nap pagi, buat i rasa sedih tak diperlukan. Pulokkkkk!

Anak ummi dah big girl. T-T

I love u maryam. Tido macam tu macam dok dalam perut je kan.

Published with Blogger-droid v2.0.9

3 comments:

liza♥aufa said...

sedapya nama maryam...

next baby nak letak nama tu gak la..

Pn.bayu said...

e'eh..gaya tidur macam baby dalam perut... sweet mariam...

Madi @ Aed said...

Ololo..maryam good sgt la..luv u so much yam..