alhamdulillah








masih dalam labor room. lepas bf



fateemah belum pon 24 jam dilahirkan



 fateemah semalam. 8 hari sudah.

Nama baby: fateemah maisarah bt mohd faizal
Berat: 3.37 kg
Tinggi : 51 cm
Tempat lahir: prince court medical centre
Tarikh lahir : 21/12/12
Masa: 5:22 petang

Dah seminggu lebih baru berpeluang nak update blog. Alhamdulillah, i dah selamat melahirkan zuriat kedua. I ade banyak cerita nak dikongsikan, insyaallah akan mencari masa yang sesuai nak mengarang. Sekarang ni masih di kl. Petang esok akan terbang balik kelantan berpantang. Bestnyaaaaaaa. I masih lagi belum berurut dan bertungku ni. Kesakitan di sana dan di sini dah ni rasa. Dah la active gila kali ni. Macam orang bukan dalam pantang kekdahnya -___-"

Dalam pantang ni ade misi besar yang tak tahu akan tercapai ke tak. Misi menjadi slim. Tapi tak tahu lah tercapai ke tak since makan macam ape je kan. And setiap kali lepas menyusukan dua-dua orang anak kesayangan ni mesti shaking kebuluran. Lapoooo.

Sekarang pukul 3 pagi pon tengah ngap ngap. Baru lepas menyusukan dua-dua. Bangun serentak plak tu menyusu. Semoga ade kelapangan bila kat kelantan nanti, insyaallah i akan update lagi.

Published with Blogger-droid v2.0.9

You Might Also Like

27 comments