Pages

Saturday, 29 December 2012

alhamdulillah








masih dalam labor room. lepas bf



fateemah belum pon 24 jam dilahirkan



 fateemah semalam. 8 hari sudah.

Nama baby: fateemah maisarah bt mohd faizal
Berat: 3.37 kg
Tinggi : 51 cm
Tempat lahir: prince court medical centre
Tarikh lahir : 21/12/12
Masa: 5:22 petang

Dah seminggu lebih baru berpeluang nak update blog. Alhamdulillah, i dah selamat melahirkan zuriat kedua. I ade banyak cerita nak dikongsikan, insyaallah akan mencari masa yang sesuai nak mengarang. Sekarang ni masih di kl. Petang esok akan terbang balik kelantan berpantang. Bestnyaaaaaaa. I masih lagi belum berurut dan bertungku ni. Kesakitan di sana dan di sini dah ni rasa. Dah la active gila kali ni. Macam orang bukan dalam pantang kekdahnya -___-"

Dalam pantang ni ade misi besar yang tak tahu akan tercapai ke tak. Misi menjadi slim. Tapi tak tahu lah tercapai ke tak since makan macam ape je kan. And setiap kali lepas menyusukan dua-dua orang anak kesayangan ni mesti shaking kebuluran. Lapoooo.

Sekarang pukul 3 pagi pon tengah ngap ngap. Baru lepas menyusukan dua-dua. Bangun serentak plak tu menyusu. Semoga ade kelapangan bila kat kelantan nanti, insyaallah i akan update lagi.

Published with Blogger-droid v2.0.9

27 comments:

DiilaNordin said...

tahniah... chubbynya fateemah. *GERAM*

=)

nadia rashid said...

Tahniah farah...semangat Fateemah!

ZuLaiShah said...

Tahniah!!! bestnye dpt baby lagi....

Super Semangat said...

Yayy!! I gave birth recently as well so lpas ni apa2 farah update blog milestone anak kita lbh kurang sama. Yeay!

mamalieyna said...

Waaah dh keluar adik maryam..tahniah farah..

Selamat dtg fateemah..cntik nama dial. :-)

Ohhol.dua2x sekali 9menyusu ye..kerja keras la ummi depa ni.. :-)

Tcare n selamat bpntg farah :-)

Cantik tarikh fateemah lahir..

iietamalek said...

tahniah..sedapnyer nama baby..

♥MAMASYAZA♥ said...

wahhh tahniah, amboi so comel fateemah

ShimaSalleh said...

Tahniah maghfarah :)
Nice date!
Baby sgt tembam! rambut pun lebat!
Yeay! maryam dah ada geng!

Take care!

NISA DAHRI said...

salam...congrats magh! smg misi langsing awak berjaya. my fren lps bersalin terus pakai premium beautiful set and alhamdulillah it works!

kacangpjgijau said...

Slmt pulang ke klate.. smoga dpermudahkan segala urusan.. memg kene story n share la kisah2 deliver baby fateemah hr tu especially part kak maryam pisah kejap2 ngn umi.. kite tgguuuu

SyAyUs said...

Tahniah...semangatnye baby....

zazaa said...

Fateemah sebijik kakak dia! Comel.. =)

sufiza said...

tahniah...sebijik mcm k.long dia mase baby dulu..cumill

Madam Sooyaree said...

Alhamdulillah... comel nye baby!

atulhani said...

salam perkenalan.. tahniah dah melahirkan seorang lagi baby yang comel!... saya baru je follow instagram awk.. selamat berpantang dan semoga misi untuk slim berjaya! hihi

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

tahniah.. alhamdulillah

ansorullah said...

alhamdulillah. tahniah. :). dah ada baby, kak mariam ok tak? hehe.. moga dipermudahkan segala urusan. :D

genuine1224 said...

tahniah! muka kakak maryam jugak..eheh

Amanda Suria said...

Tahniah...sedap nama baby....

putri zuraidah said...

congrats!!!!!!! cantek namanye...

zailamohamad said...

birthday Fateemah sama dengan birthday abang Amirul Haziq..pahni open table sesamalah ya:P

UmmiZulaikha said...

alhamdulillah.. tahniah.. nama tu besh... suke...

Pn.bayu said...

Tahniah.... ada sikit macam muka si kakak la....

My Love.. said...

Alhamdulillah...congrats n selamat berpantang

~yaya~ said...

Congrats Farah. Comel Fateemah, mcm Kakak Maryam jugak rupa dia :)

mek da ©™ said...

tahniah..kite sama2 berpantang di kelantan lah nih yerrr hee

Irfa said...

terasa nak berbaby bila tgk baby kecit.tapi fikirkan byk perkara..
tunggu dululah