Pages

Friday, 16 November 2012

tak cukup masa


Setiap pregnncy pengalaman dia lain - lain kan. Tak nak merungut banyak. Alhamdulillah. I masih boleh survive. Hihi
Bagi yang bertanya, alhamdulillah i sihat lagi ni. Ade jer ni dok makan tido. Cuma sedikit buzy melayan family datang kl cuti sekolah ni. Dan melayan cik puan kecik. Dan tuan besar of cos!
Tak bersalin lagi la hoi hoi. Baru 34 minggu ni haaa. Hehehe. Doakan i sihat. Baby sihat. Maryam sihat. Semua selamat. Insyaallah kalau rajin i update. Byk benda nk cerita. Kalau dah basi tak best nak cerita. Tapi kene g mengemas dulu. Bye!
Published with Blogger-droid v2.0.9

7 comments:

ederq said...

masa u tersadar kekenyangan tu dengar tak i n munie cakap. tu perempuan mengandung dah dok diam je tu xpela tu da kenyang hahaha. tp masa tu mmg u nampak tersadar abis ok haha

♥MAMASYAZA♥ said...

lama tak tgk kakak maryam tu. insyaallah semuanya ok dan dipermudahkan segalanya

mun1e said...

Hi maryam good girl muahhhh

mamalieyna said...

Nnti anak no2 keluar lg btmbh bz..hehe.. tcra farah.

Pn.bayu said...

pastut la..ingat dah besalin senyap sunyi je blog... rindu pulak kat cerita cik puan kecik..hihihi...
neway..semoga selamat bersalin dan berpantang... :P

Anonymous said...

i guess u r having a boy kan? :) perut bulat ke dpn ;)

-nazima-

zailamohamad said...

hehehe akak pon busy manjang..baru balik dr Cameron Highland..pasni nak g Janda Baik pula..pulun berjalan sebelum pantang