Pages

Thursday, 22 November 2012

minum air gula




budak kecik kene bangun mandi awal teman ummi minum air gula.

Ni cerita dua minggu lepas.hehee. biarlah basi pon kan >..<
Masa check up baby 32 minggu i kene minu air gula. So kenela berkampung kat hospital tu dari pagi sampai petang. Sebab appointment dengan doc pulak petangnya. Pagi minum air gula.
Dijadualkan i kene minum air gula pukul 9. Ade 3 orang orang hari tu peneman minum air gula. Tp kul 10 baru minum. Pukul 12 amik darah. Nk kene stay tunggu jumpa doc kul 2. Tapi naseb baik dr baik hati dia selitkan slot sblm lunch so xdelah kene menunggu lama sangat. Result alhamdulillah 4.3.


Cerita air gula ni selalu ngeri. I selalu takut nk minum air gula sbb selalu tengok orang macam susah jer nak habiskan air gula satu mug ni. Selama ni i terselamatkan, so tengok jelah orang. Hehe. Rupanya takde la teruk sgt. Boleh habiskan kejap jer. Glup glup glup. Habis.

Mengintai adik maryam jugak. Adik maryam besar sikit kut dari maryam masa 32 minggu.huhuhu. tapi jangan besar sangat baby. Kita membesar kat luar yer.


Maryam pulak hari tu i masakkan baked pasta. Makan sambil main alhamdulillah sekarang dia dah nk bergaul main ngan orang share mainan. Kalau dulu, ade budak masuk bilik mainan tu habis la mood dia. Ni siap ikut orang main lagi. Good girl anak ummi. Tu baru bagus.
Sekarang dah nk masuk 35 minggu dah. Cepat kan! Semoga kali ni semuaaaaa dipermudahkan. Amin.
Published with Blogger-droid v2.0.9

5 comments:

liza♥aufa said...

semoga semuanya selamat :)

amin

Nanak said...

oh, sy hari tu minum air gula rasanam mati..hahaha..serius sampai hilang pendengaran kejap..nsb baik result ok..
btw, due kita serupa kn? i esok 35wks :)

myfirdz said...

msa prggy x kna minum air gula.. tu da yg ckp smua kn minum.. uhu seram je dgr..

zailamohamad said...

kak ila baru 32 minggu..haritu berat baby baru 1.8kg..so far takdok masalah lagi..debar juga nak beranak ni..semoga dipermudahkan segalanya

nieda said...

x lama lagi dptlah jumpa second junior.. Semoga semuanya baik2 belaka