Pages

Thursday, 29 November 2012

36 minggu.





Assalamualaikum..
Suka cermin ni. Sbb boleh menampakkan diri kurus sedikit. Luar lagi gumuk . Hahaha Finally. Dah 9 bulan. Sedikit sahaja lagi. Lepas ni boleh bercuti panjang. Cey. Bercuti la sangat.
  Maryam pon sedikit lagi nak dua tahun. ;) Sekarang ni tengah bergelut dengan maryam tak nak makan. Lepas dia demam hari tu. Bukan tak nak makan langsung. Tapi ikut suka mood dia. Kadang tengahari banyakkk. Petang xnak langsung. Kadang makan 2,3 suap. Kadang makan lauk ngan sayur jer. Kadang kalau buat sayur brokoli dia makan brokoli jer. Tapi breakfast alhamdulillah makan jer.
Hari ni masak bolognese. Banyak dia makan. Makan bersepah-sepah. I biar jer asalkan dia makan. Keluar tengok-tengok dah tido dah sorang-sorang. Tangan ngan mulut pon tak basuh. Dah la pegi panjat sofa. Bejurusss la anok.
Published with Blogger-droid v2.0.9

13 comments:

shark said...

wahhhh peruttt kamoo besar betull :)
x sabar nk bersalin kan...

.ieLah. said...

farah! besarnye perut! heee comel sangat! tak saba nak tengok adik maryam. may everything goes well.amin.. :)

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Lebih kurang sebulan lagi boleh jumpa adik Maryam :)

Byzura Mj (By) said...

hoi besarnya perut! macam kembar!

Amanda Suria said...

wahhhh...pas ni ada baby baru...good luck dear...

Syahmi Zidane said...

Besa nye perut farah..
Nway semoga semuanya selamat. Amin

mamalieyna said...

Dh cukup bulan dh farah..gt ready..hope semua bjln lancar..eii7 tegangnye perut..risau plak..mcm dh nak bersalin je..hehe

Madi @ Aed said...

mak aii perut dioooooo...

amaniammar said...

almost end the journey erk..
smg perjalanan itu nanti dipermudahkan Allah.
rsa maryam x brapa nk sihat lg tu..
lg plak soon her new lil friend a.k.a adik akan keluar ke dunia..mgkin moody sikit...

apepn smg keluarga kecil kalian sentiasa dirahmati dan ceria selalu..

LiTtLe^m3 said...

semoga segalanya dipermudahkan Insya-Allah. Kalau perlu apa2 bantuan roger je jiran next block ye :)

goblogbyfarah said...

besar dah perut u! all the best, selamat bersalin :)

gee ryder said...

Macam nk meletup sgt dh perut tu farah hehe...
Afeef pulak time breakfast yg payah mkn. Time lain ok

garlic & butter said...

OMG sis. That is one huge balloon! All the best. I am in my 28th week with my 4th child.