Pages

Wednesday, 24 October 2012

international

Penat sangat muka nampak. Kuat betul dia 'tolong' ummi mengemas hari ni. Ummi buzy, dia pon buzy.Walid, ade surprise kat dinding. Cakap awal-awal supaya balik kerja nanti takdelah terkejut sangat.

Maryam sekarang suka la tanggalkan baju, seluar sendiri. Mentang-mentang la dah pandai kan. Paling tak tahan bukak pampers pon! Kalau pakai cd ok la sikit selamat sbb dia tak pandai lag
i bukak butang cd tu. Susah. Nak potty train pong dia xpandai cakap lg.

Tadi lepas mandi pakai pampers xsempat pakai baju dia dah lari keluar. Nak orang kejar. Suka main kkejar kejar sekarang. Mak malas nak kejar. Nanti dia masuk bilik balik kalau orang tak layan. Memang betul pon. Bukan boleh dok sorang-sorang budak ni. Tapi dah bogelll. Grrrr

"maryam...mane pampers?"

"pecak"

Wahhhh...cakap german uuuu. Haha. Dia tau bahasa london ngan german jer. International tak anak mak? =D

Published with Blogger-droid v2.0.9

5 comments:

mama_mia said...

cik mia yg latest pandai sebut 'pulok' .. hihihi .. klate kito..lalala

~~zaa~~ said...

bahahaha ambik mu!! pecak ok! za pn tok sabar weh nok aja safa bhs jerman jugok! haha y pasti ayah safa mesti jeling terbalik mat! haha

Pn.bayu said...

hahahaa... so german la maryam ni.. Pn.Bayu suka sangat baca kisah si maryam kalau kat opis... macam nampak anak sendiri depan mata..sebab gelagat maryam dan anak saya hampir serupa... :)

Anonymous said...

farah,nak resipi daging sate perap tu boleh?

SURIA AMANDA said...

cantiknya bulu mata panjang..