Pages

Tuesday, 25 September 2012

teman ummi

Smlm check up mengintai adik maryam. Maryam macam biasalah, drama queen, asal jumpa doc jer menggelabah. Padahal bukan nak check dia pon. Kat luar punyalah dia galak berlari- lari.

Daaaaannnnn... I kene minum air gula! Deng deng deng. Lagi dua nunggu kene pergi lagi. Lama plak tu dari pagi sampai petang. Pagi minum, petang pukul 2 jumpa doc. Walid maryam cakap dia kene ambik cuti. Sebab nak teman. I cakap tak perlu la kut. I pergi ngan maryam jer. Beranak boleh sorang, apahal minum air gula nak berteman.

Sebenarnya main concern dia adalah maryam lah kut. Alah. Boleh kut I handle. Kutttt. -___-"

Dengan ini I umumkan kene jaga la sikit makan. Jangan ikut nafsu serakah sangat.

Sebelum balik jumpa kak sally yang dah jadi permanent staff kat pcmc. Tahniah kak sally. And tq sebab bagi kek super setap. Hehe. Eh tapi kenapa kita tak ambil gambar sama-sama?

Lepas habis makan kek kak sally baru nak jaga makan. Weeeeeee~

Published with Blogger-droid v2.0.9

2 comments:

zailamohamad said...

selalunya 6 bulan memang kn minum air gula..kak ila pon next check up ni kena g minum juga tapi kalau result ok takyah continue minum dah..kalau ada kencing manis then baru jaga-jaga..

kak ila pon kn control makan jugak, giloss berat terlajok dohni..huhuhu teruk ah nk kurus pah pantang nanti..

Marsha~ said...

suak tgk maryam makan.... seronok.. anak2 sy picky eater.. atau sy yg tak pandai masak utk tarik selera diorg... :( suka tgk maryam makan...