Pages

Friday, 21 September 2012

salam jumaat


assalamualaikum dan selamat pagi~

hari ni hari jemahat kan. orang mood bermalas-malasan nak bekerja, pikir nak weekend jugak. sama lah ngan maryam pagi ni. nak makan pon malasss..haippp. haippp




i wish suatu hari nanti, bangun tido husband surprise kan  dengan breakfast in bed macam ni. eh. tapi maryam ni atas sofa. french toast ngan fresh milk pon dah ok sangat dah. tapi kalau sepinggan nasi kerabu dengan tepung bungkus lagi mak sayang. hahaha! *verangan lah banyak-banyak*

mak suka dengan kata-kata dr zubaidi ni.
  
Dari sudut kaunseling, bersangka baik akan mengurangkan rasa marah, resah dan dendam. Memaafkan mengubati hampir kesemua penyakit jiwa. Jadi kalau ada rakan yang membuat sesuatu yang meragukan kita, sentiasalah bersangka baik. Jika ada yang membuat sesuatu yang menyakitkan hati kita, maafkan mereka.


 bersangka baik yo, bersangka baik. hehe

saya sangat excited dengan activity weekend ni. cant wait! next week kita story mori okeyh~

happy weekend!

3 comments:

zailamohamad said...

betui tu..especially kita yang tgh mengandung ni memang mudah sentap tapi abaikan je perasaan itu, banyakkan istighfar & maafkan orang..insya allah hati gumbira

nieda said...

sangat santai maryam mkn

Miss Layaleya said...

wah, mcm anak raja.. hehe.. nk copy kata2 dr zubaidi tu please! TQ