Pages

Sunday, 2 September 2012

pagi ahad

 omelet pasta aka murtabak pasta untuk breakfast maryam

bawang putih, bawang holland
cendawan
capsicum
telur
pasta (i guna angle hair)
 
 cincang bawang, capsicum dan cendawan. tumis bawang dengan pure olive oil sehingga wangi. masukkan cendawan dan capsicum. masak sehingga lembut.

campur telur, pasta, dan bahan tumis tadi. masak diatas pan sehingga masak dengan menggunakan sedikit minyak.

untuk walid. seafood olio

niat nak buat nasi lemak. tapi bangun terrrrrlambat. sambal nasi lemak masak sekejap tak sedap dok? so buat la breakfast simple-simple cepat dimasak sedap dimakan.

sejuk..sejuk..sejukkk...

mengadu kat walid food dia panas. huhu

maryam sekarang baru pandai main ngan soft toy. baru pandai nak main ngan mainan-mainan dia dalam bilik dia. tapi kene ade orang teman. tak nak main sorang-sorang. -____-"

main tido-tido dengan barney. barney ayoh ngoh yang kasi

barney lagi besar dari dia



 dah bosan ambik beybey tidokan beybey. beybey cik hani kasi

xsure dia sebut beybey tu untuk bear ke dia sebut baby. tapi kalau main ngan bear mesti dia treat bear tu mcm baby. bagi makan, tdokan, dukung peluk tepuk-tepuk. susukan!

patung ni pon dia panggil beybey. cik baiti kasi

lagi satu patung lembu. nama william. dapat masa event moogoo. pon dia panggil beybey. patung tu dia paling suka sampai bawak masuk tido.

bawak beybey jalan-jalan naik stroller *ehem* troli

 tak pon naik car. jom jalan!

3 comments:

MisZ FyZa said...

huhu..comey la maryam..;)

SURIA AMANDA said...

seafood olio tu menyelerakan la....

♥♥relyza♥♥ said...

maryam tido asing ke?