Pages

Tuesday, 7 August 2012

breakfast anak dara

 cheesy broccoli roll 

sekeping roti
brokoli floret
cheese disagat
telur

tabur cheese dan brokoli atas roti, gulung kemas-kemas. celup telur. goreng diatas pan dengan sedikit minyak. balik-balikkan sehingga masak rata.

ummi rasa nak bagi makan atas meja

 
tak nak! nak makan bawah jugak atas sofa.

buat muka busuk

aummmm

 minum air sikit





 main ape entah

 
main sorok-sorok

cakk....aaaa

penat main sambung makan balik. doh bilo nak gemuk?

pagi tadi,
 buruh kasar ummi. menyapu kalau nak makan breakfast

walid yang pakaikan baju lepas mandi semalam. baju habis besar. huhu

 makan banana roll pulak

 sebiji pisang
sekeping roti
telur

gulung pisang kemas-kemas dalam roti. celup telur, goreng atas pan dengan sedikit minyak. boleh makan ngap begitu sahaja. tapi kalau maryam nak kene potong-potong sekali ngap.

i malas nak bakar roti buat breadcrumb. kalau salut breadcrumb pon sedap jugak.

ummi masak lambat sangat...saya makan kurma dulu

nampak banyak terus jadi pentamak

masa sangat terhad sekarang. tak de masa sangat nak update. i suka melayan maryam sekarang. main-main ngan dia. rasa sanyang nak mengadap lappy. dia tido pon kejap-kejap jer. petang dah nak kene slow-slow masuk dapur sambil melayan dia jugak. so slow lah sikit perjalanan blog ni. heheh

8 comments:

nieda said...

suka tgk maryam mkn...cedapnyer

wardahkamaruzzaman said...

makin ayu jelita dh tgk maryam hehe..

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

cute nye maryam ni!

goblogbyfarah said...

maryam mcm kurus eh?ke makin panjang?

wong meimot said...

comeynya Maryam..sgt2 suka tgk keletah Maryam

Eena Arrina said...

ek.eena ada buat rendang anak dara baru2 ni. meh la tgok :P

Eena Arrina said...

ek.eena ada buat rendang anak dara baru2 ni. meh la tgok :P

Super Semangat said...

hari ni 1st time stumble on you i blog. i love it! love it! love it!!!!