Pages

Thursday, 5 July 2012

maryam snek

entry banyak gambar sahaja. terasa sedikit tak sihat harini. kapla ada sikit-sikit pening.


breakfast: oat+ yogurt +buah-buahan

tak tahu kenapa selalu lupa nak beli betik. lama jugak xmakan betik sebenarnya. hari tu jumpa betik saiz comel kat mydin. boleh la untuk sekali makan terus habis, biasa jumpa saiz gabak-gabak, nak habiskan kan pon susah.

try bagi maryam. entah berapa bulan dah dia tak makan betik. rasanya kali terakhir dia makan masa tu dia still makan food lenyek-lenyek

jilat-jilat jer. 

ingatkan xpandai gigit ke ape. padahal buah lain ok jer dia makan kalau potong panjang-panjang camni

so potong kecik-kecik

 try sesuap

luahkan balik. pastu buat main jer.

maybe sebab lapar, try lagi makan lagi sekali. buat muka sambil marah-marah

sapu-sapu lidah. kah kah kah

 ummi, tak nak la betik

kene selalu beli betik ni biar dia suka. salah ummi. sebab lipa nak beli. kikiki




akhirnya mengadap buah kegemaran dia dengan senang hati =)

4 comments:

Byzura Mj (By) said...

suka betul tgk maryam makan...hope faris pun macam kakak maryam. suka makan :D

Anonymous said...

Maryam suka vuah masam ye. Nak dpt adik lelaki kott.

wardahkamaruzzaman said...

amani plak dh jemu ngn betik kot,bs ckp bila bukak ja bekal buah dia nmpk buah oren2 trus ckp na nak.na nak huhu..

Madi @ Aed said...

kah2..x suke betik lok..rindunye kat maryam