french toast rajin dan malas

buat food cantik-cantik kat maryam ni adalah macam satu terapi (cantik ke?) . kepuasan disitu. tapi kerajinan bukan ade sokmo. heheh

ni masa rajin. 123 broccoli french toast

sila telengkan kepala. dengki blogspot ni. sukahati dia nak rotate.

 maryam pon nampak happy bila bentuk cantik macam ni. 

senang sangat nak buat brokoli french toast ni. hanya perlukan.

2 keping roti
sebiji telur (pukul)
brokoli floret

cara nak buat dia. tekap roti keping guna acuan. celup roti dalam telur. goreng atas pan yang diletak sedikit minyak, tabur brokoli foret atas dia. balikkan biar dua-dua permukaan masak.

 
kalau malas jadi macam ni jer

hehehe. pukul telur, campak sekeping roti, goreng atas pan, tabur brokoli floret, setel!

pastu potong kecik-kecik sekali ngap.

habis jugak makan. cuma kurang laju je lah. huhu

kalau malas lagi jadi lah macam ni. cheesy raisin toast. hihi

tabur cheese ngan raisin atas roti, bakar dalam sandwich maker. done!



You Might Also Like

6 comments