Pages

Tuesday, 10 July 2012

besau punyaaaaaa~~


 jiran bagi cheese yang besau punyeeeee..thanks gee n faizal!  ia adalah seketul cheddar cheese. tapi ia bukan keras macam cheddar cheese biasa i beli. texture dia ala-ala mozarella sikit-sikit. tapi lagi keras la dari mozarella. ape kau merapik ni maghfarah?  mungkin lagi sedap ini cheddar. tapi tak try lagi rasa camane. ngeri la pulak nak bukak bila dah besar camni kan..berapa tahun nak habiskan ni.. hahahaha

so layan dulu maryam dan cheese



 gambar adalah gelap kerana paksa maryam posing dalam kegelapan pagi. 

breakfast maryam: roti bakar cheese dan kismis

roti bakar feveret maryam.

guna cheddar cheese yang sedia ade jer. habiskan sebelum guna cheese baru. ni last kopek. esok boleh try cheese baru. yeay

parut cheddar atas roti, tabur raisin, bakar. i guna sandwich maker. nak bakar atas pan ok, sampai cheese tu mencair.

3 comments:

Madi @ Aed said...

beli ktne cis tu?

gee ryder said...

cheese tu product fonterra. tapi tak berlabel lagi. under satu company dgn brand anchor, bega, perfect italiano

Suhana Shahril said...

tu dia besar gedabak..mesti puluh2 hinggit nih. Yg seketul biasa dok bli pon dh belas2 hinggit.Mana dapat jiran mu bli ni sis?bli kat kilang direct ke?