Pages

Monday, 16 July 2012

26 tahun!

still hot and dangerous!

ok tipu -_____-"

perut buncit lagi gemuk dan dagu berlapis-lapis
(naseb baek ade alasan merandung. tapi sebelum merandung pon memeng buncit dengan jayanya)
kulit muka kusam, dah nampak ade tanda-tanda awal penuaan
tangan kasar macam kertas pasir siap ade warna tambahan kunyit
selulit merata-rata, stretch mark jangan kata!
warna kulit xsekata
jerawat merata-merata
tak de sumber pendapatan
tak de kereta
tak de rumah
nak beli spender pong harap duit laki

tapi ape mak kesah. hati mak manyak senang

tq allah!




18 comments:

AIN NAZRI said...

besday ke? selamat hari lahir.. semoga selalu happy and share resepi manyak2 ek

puan jari said...

happy birthday farah=)
umur 26 mmg still hot n goges lah...huhu

Madi @ Aed said...

haha..hepi besday yah!!!

NenetPenne (NP) said...

happy birthday farah
tapi ada husband baik
ada maryam yang comel
and ada baby on the way..
enjoy

~~zaa~~ said...

mek!! hepi bessay..takpo la beli spender harap duit laki pong, yang penting "aku ado! kau?" hehehehhe

Messy Mummy said...

ur bday farah? so happy birthday. 26?? mash young and dangerous tuh.. hehehe..
semoga mengandung dengan gumbira :)

♥MAMASYAZA♥ said...

baru 26 thn, masih muda. akak dulu masa umo ni baru ada anak sowang. anyway happy birthday, semoga happy selalu dengan setiap anugerah tuhan utk kita

Nanak said...

happy bday...muda lg tu baru 26yo..

betty said...

biler birthday tu?? dekaT2 ng birthday betty.. tp mmg superb,, 26 tahun anak dah nak masuk 2.. alhamdulillah.. betty tahun ni 25 kawin pon belom.. hihi.. selamat hari lahir,, semoga dipanjangkan umur,, dimurahkan rezeki,, dikurniakan cahaya mata yg sehat..

LiTtLe^m3 said...

Happy Birthday Farah! Hadiahnya nanti ye.. br blk rumah ni :) semoga dipanjangkan usia, diberikan kesihatan yg baik dan dimurahkan rezeki.

hzlena hzl said...

Hehehe.. Alhamdulillah.. Yg pnting dpt jaga maryam n en.hubby dgn jayanya.. X semua org dpt peluang mcm tuh.. Happy birthday magh..

sally said...

eppy besday farah..wisu u happy always..selamat menjaga maryam n bakal adik maryam..

♥ Elin ♥ said...

hi dear!
kite seumur ker??

siapa kata kamu x hot dan x georgeous??
meehh i banntaii budak tuh.
lps 'merandung' nanti kompem kamu lagggiiiiii super duper cun..hot..

kan cantikk suci jer tuh jadi suri rumah tangga sepenuh masa lagi :)
apa pun happy birthday to u!
semoga allah merahmati kamu sekeluarga.

ameen.

mrs.spicy said...

hehe..terima kasih semua 4 the wishes =)

sally said...

walid maryam wat specel besday celebration ke..heheheh

mrs.spicy said...

hehehe..xde ape2 special pon..keluar makan semalam. tempat dating zaman bercinta=P

mama mia said...

tertinggal bas.. anyway hepi besdey ummi maryam.. semoga pnjg umur, dimurahkan rezeki & sentiasa diberkati Allah s.w.t.
p/s: ketahuilah bahawa kamu ibu yg paling bertuah krn dpt menjalankan tggungjwb sbg isteri & ibu seperti yg sepatutnya & sebaiknya utk family kamu.. hr2 dpt suap maryam.. hr2 dpt mandikan + main air ngn maryam.. uwaa jeles2 .. smbil meneruskan keje2 filing kt opis disamping tingat mia kt umah pengasuh :(

aTy _faRed~ said...

tetap masih hot..:)