Pages

Monday, 25 June 2012

sweet getaway: bithday walid @ gold coast morib

 i ade masalah bila nak update ape-ape event yang gambar setimbun. pemalash lipas. tapi kene jugak update kali ni untuk jadi sebuah kisah klasik dimasa hadapan.

7/6 hari tu genaplah 30 tahun dah walid maryam. kebetulan pulak masa tu ummi sangat memerlukan percutian kemana-mana sahaja asalkan keluar dari rumah so kiteorang decide mahu stay dimana-mana hotel yang dekat-dekat jer. sambil berhornymoon. sambil celebrate birthday, sambil bawak maryam main pasir pandai.

masa check in. ramai ornag masa ni cuti sekolah plus ade company buat family la. bla bla bla




 dalam bilik. katil asing. asing. maryam satu. ummi ngan walid satu. eh


maryam la orang paling happy. sebab asyik main air jer. sampai-sampai jer main air dalam jakuzi jer walaupon kat luar bilik hotel ade waterpark. lepas main tido kepenatan. =) ummi pulak yang kedua happy sebab kebanyakan masa ummi tido. maryam walid layan. memang ummi nak stay hotel sebab mahu berehat seberehatnya pon. eh ja, ni birthday sapa? gagagaga





 one happy family





 ni adalah pukul 540 pagi okeh!

amukan nak main air nak buat caner. walid teman la jawab dia











happiness please stay!

6 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

umo walid maryam dah sama ngan umo en. abah, 39 thn.
sronok tgk maryam mandi. siap bertocang pokok kelapa lagi...hehehehe

berpelangiUngu said...

eh u pgi bila?..menu ketam itu spt menu yg sama i mkn mlm tu..i pegi 7/6.....hihih..my hubby birthday jgk.

berpelangiUngu said...

eh u pegi bila...menu ketam itu sama mcm menu i mlm tu...tp x sodap!..hihihi....i pegi 7/6

mrs.spicy said...

mamasyaza, 30..syillap=P menaip dalam gelap..hehe

berpelangi ungu, i pegi 7/6 jugak..yes..semua food adalah xsedap=P

nieda said...

holiday ni dpt release tension..

Madi @ Aed said...

mahaha..tekejut i tgk umo abe ja 39..;p