Pages

Monday, 25 June 2012

sup sayur pecah telur

 pening kapla. kesihatan tak berapa mengizinkan plus ngantuk amat sebab semalam tak boleh tido. (eh. eh. asyik ayat macam ni jer dalam blog ni. bila nak hilang nii) breakfast pagi tadi dia makan oat ngan buah-buah jer.

tengahari nasi dengan sup sayur pecah telur

ummi suka la lauk all in one macam ni. =P

buat sup sayur macam biasa jer tumis bawang putih. cuma pecah kan telur. alah masakan tutup mata pong boleh.

hasilnya?

licin

kali ni suap sepenuhnya. malas nak bagi dia makan sendiri. dia ade mintak tapi buat tak faham jer. naseb baek lauk dia berkenan, so dia redha jer kene suap. kalau makan sendiri jawab dia sepahan lah. rumah dah cukup sepah malas nak sepahkan lagi. sepahan yang ade ni pong tak larat nak start mengemas.


5 comments:

NenetPenne (NP) said...

bersepah yang mcm mana tu fara?

Pn. Sheila@CC said...

sup sayur pecah telur pun sedap tu... hehe

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

harini mama takde mood, maryam jangan notty ye.. kang ada yang kena cubit! hehee..

Irfa said...

mmg pun..nak cepat suapkan je tpi kdg2 dia ngamuk nak suap sendiri
huhu..

♥MAMASYAZA♥ said...

sup sayo pecah telo camtu mmg sedap. anak2 akak pun suka