Pages

Monday, 18 June 2012

meja baru

maryam dengan habitnya suka memanjat menyebabkan dia dah banyak kali jatuh kerusi makan. -____-" walid dah rapatkan meja ke dinding, dia still memanjat jugak. so solution terakhir sekarang adalah semua kerusi naik atas meja. maryam pon dah tak boleh makan dimeja.

so semalam walid belikan dia meja makan ala jepong. boleh bersila dok atas lantai. senang ummi nak lap lepas makan. hehe

breakfast pagi ni: oat + perahan oren + anggur

 bagi sudu, tapi dia kutip anggur ngan tangan

 meja maryam. rm 19.90 sajor kat ikea

senang nak basuh no?




setakat ni behave jer dia makan dokdiam-diam. hehe.  ummi sookaaaaa

11 comments:

Pn. Sheila@CC said...

alahai... comey nyer dia makan... mesti sedap tu... meja pun dah baru kan, mesti berselera... hehe

eMMe said...

musim panas kan, tgk maryam pakai pampers je, tau pun, tak mo baju dia kotor, hehehehe~

♥MAMASYAZA♥ said...

sronok tgk dia makan

puan jari said...

sabtu ari tu baru je haziQ jatuh dari kerusi
elok je terlentang menangis beriya
x penah pon jatuh sebelum neh...hehe
mama dia cuak la kejap!
anak tgh lasak nak wat cane dok...

NenetPenne (NP) said...

net pun makan pakai meja ikea tu...
maryam boleh joint nenet, sebab nenet punya meja tu pun kaler merah.... tapi warna pink pun comel jugak....

etiey.com said...

maryam tak sejuk ke tu? bestnya kan faraa.. jaga anak sendir. macam macam boleh buat.. huhu terutama tang makan!

Madi @ Aed said...

comeinye meja!

gee ryder said...

bagus gak meja tu eh..afeef suka panjat breakfast table kat dapur duduk atas tu huhu

mamalieyna said...

comelnye meja dia..^_^

kalau makan tokleh pakai baju eh maryam..ihiks..

Anonymous said...

maryam mcm radhi naik atas meja..so dier mmg mkn kt meja coffee depan tv..kalo tak duk megaruk ats meja..die pun cm maryam kalo ade buah /sayur dier kutip mkn pakai tgn..skang makin bnyk akai..ade je yg nk dibuatnyer buas pun yer

Lady Windsor said...

cantik 'karpet' maryam..karpet pakai buang ya..ngeeee....

ahaa nak belilah meja macam maryam..:)