Pages

Saturday, 12 May 2012

weekend~


breakfast anak beranak. cucur ikan bilis + kangkung dengan pisang tanduk goreng

bekal lunch maryam pon dah siap

baiti, thanks bagi pisang ni, jadi macam-macam pisang ni..haha..semoga makin murah rezeki ayah kau tanam pisang tanduk ni. boleh kami merasa lagi=D

semalam keluar lunch dengan cik hani maryam, bekalkan dia nasi sup ayam. tapi 2 suap jer dia makan. so balik buatkan cucur. banyak gak makan. dinner pon cucur.

cucur ikan bilis dengan kangkung

mood makan ketul-ketul kut sekarang ni

sekarang dah senang minum air masak. dengan syarat jagan letak air banyak-banyak. letak sikit jer. nanti dia tamak..pastu sembur..kalau letak sikit bila habis nanti dia mintak top up


okeh..jom ronggeng!

4 comments:

hzl_hzlena said...

cik yam dok pandang paa?? dok toleh smpai lagu tuu...

♥MAMASYAZA♥ said...

kengkdg ada harinya anak2 seusia maryam, tak mo mkn bubur, dah tak best kot, nak aje menda lain

Anonymous said...

Ummi rakam la aksi maryam plak...geramm....

Shamzuraini said...

salam perkenalan umi.
akak bru nk belajar berblog...
suka blog awk yg penuh resepi..