Pages

Friday, 15 June 2012

perfumes for sale (price reduction until 15/06/12)


*STICKY POST*

stock perfume yang ade


niat nak jadi usaha-sawan tu dah lama ada. tapi tak jadi-jadi. so ini adalah cubaan pertama untuk menjadi usaha sawan berjaya. so korang-korang, kalau tak nak mak sawan sila support mak ok.





*SILA CLICK UNTUK TUMBESARAN*

Sempena dengan birthday husband bulan ni, dia dengan bermurah hati telah menurunkan lg harga perfume yang dah sedia murah ni sebanyak RM5 untuk setiap item. Promosi sah sehingga 15 June 2012 sahaja.

1)  Hermes Eau d'orange Verte EDC (M)
50 ml - RM 140 (available)
http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Eau-D-Orange-Verte-3019.html


2) Chloe Love, Chloe EDP (W)
50 ml - RM 155 (sold)

3) Anna Sui Rock Me EDT (W)
50 ml - RM 140 (available)
http://www.fragrantica.com/perfume/Anna-Sui/Rock-Me--6887.html


4) Calvin Klein Sheer Beauty EDT (W)
50 ml - RM 140 (sold)
http://www.fragrantica.com/perfume/Calvin-Klein/Sheer-Beauty-13962.html


5) Hermes Un Jardin Apres La Mousson EDT (M)
50 ml - RM 140 (available)

6) Dior Miss Dior Eau Fraiche EDT (W)
 100 ml - RM 175 (available)

7) Burberry London EDT (M)
100 ml - RM 175 (available)
http://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/London-for-Men-804.html


8) Gucci Rush EDT (W)
50 ml - RM 140 (sold)

9) Gucci Guilty Intense Pour Homme EDT (M)


10) Vera Wang Flower Princess EDT (W)
50 ml - RM 140 (sold)
http://www.fragrantica.com/perfume/Vera-Wang/Flower-Princess-2245.html


11) Burberry Brit for Women EDT (W)
50 ml - RM 140 sold
http://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/


12) Marc Jacobs Bang EDT (M)


13) Hermes Un Jardin Sur Le Nil EDT (W)
 50 ml - RM 140 (sold)


14) Mont Blanc Individuel EDT (M)
50 ml - RM 140 (sold)

15) Hermes Terre D'Hermes EDT (M)
50 ml - RM 140 (sold out)


kalau berminat boleh email,

maghfarah@gmail.com
sms-017-6010051
 tambahan kos penghantaran  Rm 5 sahajaaaa
kalau ambik 2 dan keatas FREE postage 

risau pasal original ke tak? jangan risau. kiteorang jual barang dijamin berkualiti. dijamin original


sticker dari importer

sama importer dengan perfumes kat The Perfumes Shop kat midvalley. tapi semestinyalah kiteorang menawarkan harga jauhhhhh lebih murah.

untuk cubaan pertama ni kira promosi lah. semua sama jer harga walupon harga pasaran sesetengah perfume ada yang mahal. mcm chloe tu harga kat pasaran mahal giler. so pergi la test2 bau kat mall berdekatan, pastu beli ngan kiteorang =D


insyaAllah, untuk stock-stock dimasa hadapan, bila nak order, kiteorang akan open order so korang boleh request nak perfume ape. tapi tu di masa hadapan la kalau cubaan ni menjadi. hiak hiak



23 comments:

wardahkamaruzzaman said...

Waaa..bisnes pfume..mak suka!!nk oder Lancome Miracle boley?stok kat umah dh nk abeh hehe..slalu oder kat kwn2 yg nk travel mntk tlg bli kat airport ja hehe..

mrs.spicy said...

a ah..baru berjinak2..ala..xleh order lagi la buat masa sekarang..nanti akan datang boleh kut..ni jer yang ade..moh ler try jenis lain pulak...hehe

shark said...

wahhhh sudah jadi businesswoman pula skang..hohoho..

selamat maju jaya..doakan saya cepat dpt keje supaya saya boleh borong semua minyak wangi yg kamoo jual ;p

wardahkamaruzzaman said...

okeh2..nnt boley oder nk yg Miracle Lancome tu hehe..so skang nk Vera Wang Flower Princess sbijiks ngn Terre D'hermes sbijiks hehe..tamak holoba btul skalik beli 2 bjiks hehe..bwak time Food Revolution day nnt muleh??hehhe..

zailamohamad said...

bijok..bijok..

bagus..teruskan usaha murni mung..daku sokong dr kejauhan (sebab xdok pitis lagi habis wak g jale haritu)

Kalu ada gucci guilty tu meme nak tp habislah plok..dakpo, nati restock balik k

Anonymous said...

Terre d'hermes dh sold out pg ni. Huhu
-tokey-

sha iz said...

Bisnes nye pasal, sampai advance tarikh post - 8 June 2012 huhuhu

sally said...

tula kan br perasan farah..9 june besday akak ape kata bg adiah perfume..muahahahha..tokey perfume kite sama bulan kan besday kan..heheeh

sha iz said...

Ohh...ke nak biar sticky post ni tertampal sampai 8june, ye? Hehe

wardahkamaruzzaman said...

vera wang tu ada lg??

mrs.spicy said...

vera wang ade lagi..nak ke?

Anonymous said...

Vera Wang sold out.
-tokey-

NenetPenne (NP) said...

akak suka burberry brit sheer punya... botol warna pink..
ada? kalau terada, please do inform me yeh..

~yaya~ said...

Dah lama tak blogging, tgk2 fara ddh jd usahawan! Hehe.

nonieUzaine said...

Salam..
saya sudah pon memilikinye... terima kasih pada Tokey yg tlh mengepos lajukan perfume..dan saya dapat pada keesokkan harinye..& saya suke...

Terima Kasih

Anonymous said...

Terima kasih pada nonie kerana sudi membeli dr saya.
Ck sheer beauty sold out

liaamalia said...

hi Maghfarah,

Nk tny selain yg nie ade x Escade Marine Grove..da lame cari..ssh nk dpt da skang...klu ade nnti kasi inform ok..tq

Nutri Shape said...

woww. is this original?

Regards,
Nutri Shape Me
http://nutrishapeme.blogspot.com/

Anonymous said...

Nutri shape. Yes, this is an original perfumes direct from malaysian importer. 5 days money back guarantee.
-tokey-

Intan and The Boys said...

wah! dah jadi usahanita la dia!!!

best, best!

amni said...

farah, boleh suggest perfume for man x?..byk sgt yg dh sold nya..

mrs.spicy said...

for man kat belakang dia (M) 1,5,7,12 hermes tu best bau dia..boleh tengok review kat link farah bagi tu..kalau kat butik2 harga dia nak dekat 300 =)

eula_w said...

I own two of this Vera Wang's Princess, they give me those perfumes during my birthday. :)

pheromone advantage