Pages

Thursday, 17 May 2012

maryam dah sihat

 semalam maryam dah bebas ubat..suhu tak turun rendah sangat pon lagi. tapi malas dah nak bagi ubat. hari ni alhamdulillah dah xdemam. tapi heat rashes makin menjadi-jadi. malam tido memang lah dengan ekon. tak kan siang-siang pon nak ekpon jugak anak? tapi setakat ni guna cream moogoo je. katakan tidak pada steroid. doakan lah kulit maryam kembali cantik. sekarang heat rashes merata-rata kat badan. kalau tengahri panas makin nampak merh-merah. haih. sush hati. cepat lah baik wahai anak.

breakfast semalam

roti + scrambled egg + apple smoothies + mango

dia tengah susah sangat nak makan. buah jer laju sikit. tu pon tak laju macam biasa. roti makan sesuap jer kut. telur 2 suap. selebihnya makan mango dan minum smoothies.




 dinner, bihun sup daging maryam

 bihun sup ummi dengan sambal kicap

 ade raksaksa menyerang bihun sup saya~

sekarang susah nak ambik gambar sebab dia dah pandai panjat meja. aduyai pon anak~

macam-macam pulak sakit maryam ni sekarang. my mom cakap, biasalah, kiteorang adik beradik pon dulu sebelum komfem pregnant lagi dah selalu sakit bila nak ade adik. logic ke benda macam ni?

walaubagaimanapon, maryam, cepat la baik... =(

8 comments:

Anonymous said...

Get well soon baby girl! Nnt kita jumpa ye cyg. Cian dia tak sehat nmpk pon cam xsehat..

-aunty munie

nenda said...

cuba try pakai product cethapil...mana tau rashes maryam boleh hilang...

sedap pulak tengok meehon sup tu..

iietamalek said...

get well soon maryam

sally said...

mudahan2 cepatla baik ye maryam..cian ummi..radhi pun mlm semalam demam..tp pgnyer tu dah ok..legalah..gud girl cepat baik nnti leh jumpa radhi sabtu ni..insyaallah

sally said...

farah buat sup daging ni rebus lama ke daging tu..akak daging2 ni ajrang2 sgt beli so nk masak nyer xreti sgt..aritu papa radhi beli daging duk diam lagi dlm esbok tu..radhi aritu watkan sup daging tp dagingn dier luah liat kot

myle@my said...

get well soon sayang ;)

easternC said...

btw da ader org amek ek maghfarah.blogspot.com.. hahahha

eira eixora said...

saya pun nak tanya soklan sama. tetiba ada org update maghfarah.blogspot.com. terkejut!