Pages

Monday, 14 May 2012

breakfast ibu dan anak

 cucur nasi beras perang

nasi beras perang 2 sudu + tepung atta + ikan bilis + brokoli

nasi tu tumbuk sampai hancur, pastu campur la semua bahan, aga2.letak air sikit

ni idea along. dia pernah buat cucur nasi. setap rangup..so semalam, nasi ade lebih sikit jer..buatkan cucur untuk breakfast. mak dan bapak pulak goreng popia ihsan jiran. haha. malu pulak i kat baiti ni. sokmo antor food. thanks babe.

maryam demam sekarang ni..naik gegata halus-halus jugak. meragam nye hanya Allah yang tahu betapa hati ini menahan diri dari amukan..sabor je lah.

breakfastcap ibu dan anak

french toast ngan manggo lassi. mango lassi

mango lassi= 2 biji mango + 5 sudu besar yogurt asli  + fresh milk sikit

kalo xminum fresh milk lagi (1y ke bawah) letak air biasa pon dah sedap

kepekatan tu ikut suka..mak suka pekat2

*tarik nafas panjang2*

nak mengadap anakanda tengah meragam

adios.

sori kalau sape2 ade msg / email kalau tak terreply lagi. nanti bila emosi stabil aka maryam dah baik i mereply semua

5 comments:

sally said...

sabor farah..mudahan2 maryam cepat baik..maryam ceapt baik ye sian ummi..

LiTtLe^m3 said...

ala no problem la babe.. lagi2 ko pregnant.. teringin mkn apa kalau ckp insyaallah ku tunaikan :)

Anonymous said...

Cucur tu guna beras ke nasi ye?

mrs.spicy said...

nasi dear...sori nanti saya edit

Anonymous said...

Ok tq :)