Pages

Wednesday, 9 May 2012

alhamdulillah~

semalam 6 minggu setengah

due insyaAllah 30/12/2012

manufacturing date lebih kurang maryam la ni..sebab due pon lebih kurang ngan maryam. maryam dulu due 1/1/11

tp kalau keluar 20/12/2012 cantik kan tarikh. dah la sama tarikh birthday ngan maryam. jimat duit walid buat birthday sama-sama..heeee

alhamdulillah...tapi masih ade perjuangan yang belum selesai. nak bf maryam 8 bulan lagi. insyaAllah boleh. doa-doakan saya berjaya kawan-kawan!

doa-doakan baby baru selamat and membesar dengan sihat kat dalam perut ni..lemak masa preggie kak maryam ade lagi, so kamu memang akan selesa dalam tu..wahhhhh..kak maryam T_T

perubahan fizikal?perubahan mental?

fizikal mcm xde perubahan sangat kut...since mak badan memang macam orang preggie pong..haha..takde lagi la setakat ni..alhamdulillah..doakan i sihat sejahtera je sepanjang pregnancy ni..sebab i ade maryam nak kene jaga...pregnancy lepas melepek 24 jam pon xpe..nak jaga walid maryam jer..dah besar panjang

alhamdulillah, milk production masih lagi ok..cuma nipple sensitive..tiap kali maryam minum susu mula2 tu mesti tutup mata and ketap gigi menahan sakit..awal-awal jer..sebab rakus budak maryam ni..tp lepas-lepas tu ok

doa-doakan lah semua selamat..=)

34 comments:

eira eixora said...

tahniah farah

Butik Myra said...

congrats, farah!!
maryam mst manja2 sbb tak lama nak jadi kak long

Lady Windsor said...

Tahniah farah, alahai nanti maryam akan jadi kakak le kan...

Mummy GreenyHouse said...

Wah..tahniah..
Maryam jgn nakal2 ok!
Take care ye.. :)

♥ Elin ♥ said...

tahniahhhh :)
tc ok!.

Puan Fifiey said...

tahniah.. welcome i da club

hajar hazizi said...

tahniah kak....
moga Allah lindungi akk dan keluarga

Wanieys said...

tahniah..tc ok...best la mariam lepas ni ada kawan heheee

♥MAMASYAZA♥ said...

wahhh tahniah, maryam akan jadi kakak tak lama lagi. take care ok

myle@my said...

tahniah farah...
wahhh...jadik kak long la maryam pasneh...smoga sihat2 sentiasa ;)

sally said...

TAHNIAHHHHHHHHHHHHH..jaga kesihatan yer

wardahkamaruzzaman said...

Congrats n take care;-)

Anne said...

Salam,

Suka blog u sbb bila kering idea nk masak utk anak,terus surf your menu.ehehe..congrats on the coming baby,kita selisih 10 hari je la edd nnt.eh,tetiba.hihihi...

Anonymous said...

Tahniah magh n maryam.

aku eyfaa said...

tahniah... :)..jga kesihatan ye kak farah :)

Legally Pink said...

Congrats!

Puan Lavender said...

Tahniah..
kak maryam tahniah jugak..dah naik pangkat jadi 'pangkat'.
farah, jaga diri.

alyyani said...

congratulations farah, husband and kakak maryam! :D

mama mia said...

alhamdulillah.. tahniah umi maryam.. tahniah maryam jadi kakak pas ni.. take care yek :)

Anonymous said...

tahniah farah....

~cahaya~ said...

hoyeayyy! tahniah..
aku jeles.. thn dpn pulok aku mulo operasi.. ngeeeee...
take care magh!

LiTtLe^m3 said...

congrats farah.. meh bg maryam kat kitaorg tlg jaga :)

puan jari said...

alhamdulilah...tahniah farah!
sama la ngn kite...tp due awal lagik...hoho

Karen Yaacob said...

Tahniah maghfarah dan kakak maryam :) jaga kesihatan ye..

ShimaSalleh said...

Tahniah Magh! yay Maryam nk dpt adik. Sama la ngan abg kembar saya, bini dia due bln 12 gak :)

mamalieyna said...

waaah tahniah! ngam2 maryam dpt adik umur 2 thn eh nnti..best..best.. ^_^

TC yee...

~~zaa~~ said...

mek!!!! tahniah!! hehehehe wah..maryam nok jadi kak doh taun depe hehehe

shark said...

tahniah..maryam dapat adik yay!!!

Anonymous said...

salam..i suke baca blog u..sebab tgk resepi baby..nway congrats dear!!

@!$H@H said...

waa tahniah mariam nk jd kakak..best..best...

NenetPenne (NP) said...

wahhhh tahniah...
kak maryam jangan nakal2 yer..

~yaya~ said...

Alhamdulillah. Congrats Farah! Takecare :)

My Love.. said...

tahniah!!!
insyaAllah niat nk bf maryam sampai umur 2tahun tu akan tercapai...

doakan semoga semua selamat n sihat

~ Secantik hati ~ said...

magh..kite doakan awak ngan baby baru sehat sejahtera..