Pages

Thursday, 12 April 2012

capricciosa pavilion






masing-masing masih muda dan dangerous...hihi..tapi kalau dengan maryam semua orang terserlah sifat keibuan

cik hani, mommy penyayang maryam ditatang macam minyak yang penuh. 

cik lin, mommy forever clumsy..hehe..tapi boleh dah nak practice dekat doh tu =)

mok sa, mommy apa pon boleh asal kau tak menangis. haha

i?

ummi nyanyuk tertinggal food thermos tu semalam atas meja makan. huarghhhh tensyen!





Published with Blogger-droid v2.0.4

9 comments:

sally said...

ni bile maryam jln2 ni.sonoknyer

sally said...

adoi tertinggal ke..kene beli lg la jwbnyer thermos tu..huhuh

mrs.spicy said...

semalam kak sally..huhu..naseb walid maryam xmarah..xdak rezeki betul=(

gee ryder said...

mudah ke muda? hehehe...
takpela tertinggal, nanti dpt yg lg best :p

sally said...

haah xperla nk wat cmne dah nk tertinggal kan..bkn sengaja..nnti beli lainlah..heheh

Dilahadith said...

I tertinggal kt kg last 2 wks, rase ralat lg smpai slang...huuuu

shark said...

sekali sekala makan luar sedap jugak :)
asik masak je bosan jugek :)

zailamohamad said...

hehehehe umi galok lajok dekpong:P

hok anak2 dara tu konpem dok teringat sebab masing2 lepas make angkat punggong terus keluar kedai..hehehe

takpo..buleh beli hok lain:)

mrs.spicy said...

dila, hukk..malas nak g ambik balik..beli jelah baru..huhu

shark, hehe..tulah..bertukar angin sekali sekala=)

kak ila, mak ade pong bajet anak dare nak wak ganeee..hahaha