Pages

Friday, 16 March 2012

selamat hari minggu

maryam budak senang nak jaga. so bila dia buat perangai sekali sekala gelabah mak. tensyen pon ade. aduyai punn~

semalam mengadu kat husband,

" i penat. maryam asyik nangis jer."

"sabar la yang. camane nak tambah anak lagi 3 ni"

"eh? 3? bukan 4 lagi ke?"

"3 lagi cukup lah"

"sikiiiitt"

"anak sorang pon u dah stress~"

cer teka lah mana satu mak, mana satu husband. huk aloh. anak 4 jer? sikit la~ hummpphh..humpphh..kene beranak twin ni. nak 5 jugak. sape ade tips pregnant twin? haha

hari tu pergi sinma sunway piramid belikan maryam kelip rambut. beli yang apling murah jer rm 3.90 tu pon beli seketu; jer sebab kalau dia tak nak pakai rugi jer. dia tak suka pakai kelip rambut. nanti dia buang. kelip rambut ni ok pulak letak dia pakai.

muka khusyuk. sepah kan getah rambut -____-" dia dah sampai capai barang atas meja solek. adoi

sepit itam murahan satu papan rm 1.00 ni dia pandang hina jer. kejap jer pakai

taraaa..dah takde

 nangis lagi

lunch, makan bubur ngan tangan? sape ajar?

 sudu susah la ummi *muka khusyuk balik*

sorilah. tak boleh nak mengarang panjang-panjang. sikalang malam-malam asyik tido awal jer. tak sempat nak draft entry awal-awal. ni curi masa maryam tido jer. buhbye~

6 comments:

betty said...

comel nye die klip rambut.. klip tu sesuai ngan die.. comel tol maryam ni.. rupa semanis nama..

gee ryder said...

comella maryam! aunty nak girl jugakla...aksi boy tak camni pun huhu

Afifah_Fify said...

geram..grrrr..nak wat maryam jd calon menantu bole?? kekekeke..

nak gegel pulak..baru leh beli baju kiut2,pakai sepit syomel2..yg ade ni boboiboy..hehe

Mama Faris said...

ni yg buat tringin nk ade baby girl ni. huhuhu. boleh blikan sepit rambut cantik².

AyNz said...

comel!! suke entry nih!! :))

sally said...

cumil nye pakai sepit maryam..geramm nk cubit pipi.hehe


auntie sally