Pages

Friday, 23 March 2012

malas..malas..malas..

pagi: cheesy colorful scrambled egg ngan grlic bread.

scrambled egg tu, telur kacau sekali ngan carrot, zuchhini, corn yang dah disteam. letak cheese sikit. done!

garlic bread: cincang garlic, campur olive oil, kenyek2 sikit bar rasa galic dalam olive oil, sapi pada rpti bakar atas pan

nasi goreng cina

tengarinya, since scrambled egg tu banyak yang lebih. dia makan roti jer banyak, so tanah nasi lembik2..buat nasi goreng

tumis bawang, campak isi ayam, campak scrambled egg tadi..campak nasi. done!

pemalas giler nak masak.

nk update blog pon malas ni. oktengsbye!

4 comments:

Elyda Mama Lydya said...

nak tye garlic bread buat cne?juz ltk garlic ke then bakar?

sally said...

mls22 pun sodappppp..akak pun mls gile arini..bekfes radhi cous2 +buahan n yougurt..tgari spiral vegeroni goreng..pastu mks utk tgari je ptg nnti msk lain..entah kenapa aku arini cm pening plak..raudhah ni dah bp ari ni meragam je xtau nape..mlm xtido sgt nages aje..xleh on fb kt opis dah..so xtau ape citer kt group tu.huhuhu..

sally

F.A.R.A.H. deeb said...

Resepi malas tapi nampak yummeh juugak k! :)
My latest Entry :)
Ingat! Kalau buat kenduri, buat kat dewan!

AyNz said...

ni kalau tahap saya dah sngat rajin tau ;) suke resipi ni!