Pages

Tuesday, 28 February 2012

thanks bie

Thanks sebab bagi I dok rumah jaga maryam. Walaupon tak kaya I bersyukur berpeluang tengok maryam membesar depan Mata. I akan try jaga and Didik dia biar dia jadi manusia yang berguna. Dunia akhirat. And I janji tok demand doh benda luar kemampuan u. Hok u sediakan ni pon more than enough. Thanks bie.thanks.thanks.thanks


Published with Blogger-droid v2.0.4

6 comments:

Irfa said...

kalau mampu nak duk umah jaga ank je.hantar diorang pegi dan balik skolah ;)

zailamohamad said...

honestly kak ila jeles sebab dokleh bereti lagi..huhuhuhu

meme best jaga anak kat rumah tapi kalu kak ila gak, jadi mak ghimau sokmolah sebab masing2 dah besar dah..

shark said...

seronok tgk anak membesar depan mata..:)

dan semoga menjadi anak yg solehah :)

dinashuz said...

yes, baca post ni teringat hubby sendiri yg bnyk berkorban demi nak tgk wife dia jaga anak sendiri =) hehe

Aisyah said...

huhu.. setuju sesangat,, kita serupaa =)

Hunny said...

rindu zaman menganggur dulu sebab bleh duk ngn anak 24jam.skang dh sound hubby nak bersara 2thn lg ahaha bosan la keje.baik duk umah lagi best kan??